Ugye így nem sok esélyem van a teherbeesésre?
Figyelt kérdés
A barátommal nem védekeztünk, de nem élvezett belém és valószínűleg nem termékeny időszakomban voltam (nem volt ragacsos folyás, ami azért szokott jelentkezni havonta egy pár napra) és az aktust követő 24 órában vettem be egy 120 órás ellaOne esemény utáni tablettát. (olvastam, hogy 3x hatékonyabb mint a 72 órás és az 5. napon is ugyanolyan 98%-os hatású mint az első 24 órában) Előváladéktól eleve kicsi esély van a teherbeesésre, nem hogy tabletta után, de mégis aggódom. Szerintetek? Még 2 hét a menstruációmig, nem akarom végig stresszelni, mert attól aztán biztos, hogy késni fog és ennél is jobban aggódni fogok.2016. máj. 15. 17:01
11/53 anonim válasza:
megkérdezhetem hány évesek vagytok?
12/53 A kérdező kommentje:
17, barátom 18.
2016. máj. 15. 19:05
13/53 anonim válasza:
Na akkor már nem vagytok olyan gyerekek. Tudom javasolni, hogy közös programként olvasgassatok ilyesmi témákról, mint a teherbe esés elkerülése, előváladék, helyes fogamzásgátlás, spontán peteérés. Ez nem csak azért jó, mert bővülnek az ismereteitek,hanem utána meg is tudjátok közösen beszélni ki mit gondol az adott témáról, és ebből messzemenő következtetéseket is le lehet vonni mennyire gondolkodtok egyformán az ilyen és ehhez hasonló fontos kérdésekben.
14/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet, az a gond ezzel, hogy eléggé idegenkedik a témától, megmondta, hogy nincs miért aggódnom, mert soha nem ejtett még teherbe senkit, és hogy ezeket a tablettákat sem azért árulják, hogy ne hassanak. De mindenképp próbálok vele beszélni erről a közeljövőben. Csak ezt ússzuk meg...
2016. máj. 15. 19:15
15/53 anonim válasza:
Hát, ő könnyen beszél, utálom az ilyen hozzáállást. Itt gyakorin is nem egy olyan kérdés volt ,ahol a kérdező esemény utáni bevétele után maradt terhes, és én is ismerek pár ilyen embert. De erre ne is gondolj, de a sráccal mindenképp beszél, a te bőrödet könnyen viszi a vásárra. Még hogy ő nem ejtett még teherbe senkit, hát, 18 évesen rengeteg csajjal lehetett már együtt, nem azért...és elég egy picike baleset. Meg állítása szerint ő e tudott az előváladékról, akkor ne menőzzön azzal hogy ő milyen ügyesen vigyáz. Nem mellesleg, az esemény utáni nem túl jó a szervezetednek, főleg ha valamilyen olyan egészségügyi problémád van mint pl nekem, aki bele is halhat ha ilyen hormon tartalmú szert vesz be. És én se tudtam erről, míg rosszul nem lettem a fogamzásgátló szedése utáni második hónapban. Tehát nem gyerekjáték, ez az egészséged és a jövőd.
16/53 A kérdező kommentje:
A tablettát egyáltalán nem bántam meg, most már úgy vagyok vele, hogy felőlem aztán kavarjon be ha akar, csak teherbe ne essek.. Az egész életemet megváltoztatná egy abortusz, elképzelni is rossz.
2016. máj. 15. 19:27
17/53 anonim válasza:
Nem érted... ha érzékeny vagy meg is halhatsz.. én három hétig voltam kórházban és csoda hogy élek. Viszont ezek után nem szülhetek természetes úton, és életem végéig gyógyszert kell szednem, mert ha nem szedem, meghalok. Ja és hogy abortusz? A ti felelőtlen viselkedésetek miatt az ártatlan gyereket büntetnéd? És még így is csak saját magadra gondolsz? Arra nem hogy a gyereked életét mennyire megváltoztatná az abortusz?Hát gratulálok... Azt ugye tudod hogy az abortusz elintézéséhez kell a szüleid tudta is? Tehát sutyiba nem tudnád megcsinálni?
18/53 A kérdező kommentje:
Erről szó sincs, rettenetes belegondolni is, hogy a saját, ártatlan gyermekemet fosztanám meg az élettől. És igen tudom, hogy kellenek hozzá a szüleim, de egy ilyen dolgot soha nem intéznék nélkülük, még ha konkrétan ki is tagadnának a családból sem. Már ott járok, hogy itt bőgök, és reménykedem, hogy most az egyszer sikerül ebből kilábalni, mert ezek után már biztos, hogy soha nem csinálok ilyet, a legrosszabb döntés volt.
2016. máj. 15. 19:39
19/53 anonim válasza:
Inkább nem is írok semmit az abortuszos megnyilvánulásod után mert a véleményemért kidobnának az oldalról.
20/53 A kérdező kommentje:
Tudom, még mindig úgy tűnik, hogy fel sem fogtam a dolgokat, pedig nagyon is. De már nem tudom, hogy mire gondoljak, meg is érdemlem ezt az aggódást, komolyan.
2016. máj. 15. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!