Ugye így nem sok esélyem van a teherbeesésre?
Figyelt kérdés
A barátommal nem védekeztünk, de nem élvezett belém és valószínűleg nem termékeny időszakomban voltam (nem volt ragacsos folyás, ami azért szokott jelentkezni havonta egy pár napra) és az aktust követő 24 órában vettem be egy 120 órás ellaOne esemény utáni tablettát. (olvastam, hogy 3x hatékonyabb mint a 72 órás és az 5. napon is ugyanolyan 98%-os hatású mint az első 24 órában) Előváladéktól eleve kicsi esély van a teherbeesésre, nem hogy tabletta után, de mégis aggódom. Szerintetek? Még 2 hét a menstruációmig, nem akarom végig stresszelni, mert attól aztán biztos, hogy késni fog és ennél is jobban aggódni fogok.2016. máj. 15. 17:01
41/53 anonim válasza:
Én nem vitázok, csak utálom mikor ismeretlenek hazugnak titulálnak, mikor azt se tudják ki vagyok.
43/53 A kérdező kommentje:
1 hete történt.
2016. máj. 18. 23:18
44/53 anonim válasza:
Hogyha továbbra is nyugtalan leszel, egy hét múlva csinálj tesztet.
45/53 A kérdező kommentje:
Az lesz, a menstruációmig még nagyjából másfél hét..
2016. máj. 19. 10:44
46/53 anonim válasza:
Nyugodj meg, nem leszel terhes. Mi kb. 1 éve csak az aktus végén használunk gumit, mert nálunk nem gond, ha jön a baba. Nem estem még teherbe, nem figyelünk a termékeny-nem termékeny napokra sem. Ciklus elején-végén van, hogy belém is élvez. Persze ezt most nem azért mondon, hogy így csinálja akárki is, ti meg főleg ne, de a mostani eset miatt nem kell aggódnod. El sem ment, nem is ovu környékén voltatok együtt, tabit is vettél be -szinte kizárt, hogy teherbe ess.
47/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igazából belegondoltam, hogy mások évekig próbálkoznak megszakítás nélkül, akkor én csak nem esek teherbe egyetlen egy alkalomtól tabletta után..:) Legalábbis remélem.
2016. máj. 19. 16:36
49/53 A kérdező kommentje:
Még nem jött meg, 1 napja késik, holnap veszek tesztet. Egyébként semmi terhességre utaló jel nincsen, és szerintem meg fog jönni, minden úgy van mint minden hónaban a mensi előtt: kipattanásosodtam kicsit és érzékeny a mellbimbóm, ez kb. minden mensi előtt egy hétig tart..:) Semmi alhasi fájdalom, barnázás, hányinger, pedig az aktusnak már majdnem 3 hete. Tudom ez nem jelent semmit, de valamilyen megérzés ez most, hogy minden oké lesz.:) Persze a teszt majd megmondja.:)
2016. máj. 30. 23:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!