Ugye így nem sok esélyem van a teherbeesésre?
Nincs okod izgulni, még csak el se ment benned a párod és vettél be esemény utánit is, szóval tényleg ne aggódj! Talán van némi esélye, hogy terhes lennél, de az is olyan 0,000001% körül van, szóval kb. semmi. Ahogy már előttem is írta valaki, azért nem olyan egyszerű ám teherbe esni. Amikor először szexeltem, mi is megszakítással csináltuk, utána persze én is aggódtam, de nem vettem be esemény utánit és nem lettem terhes se. Egyik barátnőmbe meg a gumi maradt bent, az még sokkal rosszabb mint a megszakítás. Ő természetesen vett be esemény utánit és ő sem lett terhes. Tudod mennyien szeretkeznek megszakítással? Mostani párom is mesélte, hogy előző kapcsolatában az első fél évben megszakítással védekeztek, csak utána váltottak tablettára. Én mondjuk nem vagyok ennek a módszernek a híve, mert én még semmiképp se szeretnék gyereket.
Nem is értem, hogy az elején mért cseszeggetek téged a válaszolók, az még oké, hogy ha semmiképp se akarsz gyereket akkor rendesen védekezz, de nem ment beléd a srác és tablettát is vettél be, erre meg már ilyen abortusszal ijesztgetnek téged...
A lényeg még egyszer, hogy nincs mitől félned, biztos vagyok benne, hogy nem estél teherbe.
#27, hàt én nevettem mikor a várható menstruàcióm előtt 2 nappal nem védekeztünk, kb 40 óra múlva vettem be az esenény utànit és 3 hét múlva pozitív lett a tesztem...
Tényleg sem sok esély van rà egyébként
És azzal jobb nektek, hogy még jobban keltitek benne a parát? Komolyan azt szeretnétek, hogy még 2 hétig egye őt az ideg? Milyen rossz indulatú emberek vagytok ti... Egyrészt lehet, hogy nem is mondasz igazat, másrészt meg kb. ilyen körülmények között tényleg akkora a valószínűsége a teherbeesésnek, mint hogy kimegy az utcára valaki és fejére esik egy tégla.
Nem élvezett belé a srác, nem volt peteérése sem, 24 órán belül még egy esemény utánit is bevett. Ne vicceljünk, ezek után tényleg egy csoda lenne, ha mégis teherbe esne. De HA esetleg mégis bekövetkezne ez a csoda, akkor is nagyon szemétség tőletek, hogy még fel is idegesítitek szegény kérdezőt, többet egyelőre úgy se tudna tenni.
34-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!