Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye így nem sok esélyem van...

Ugye így nem sok esélyem van a teherbeesésre?

Figyelt kérdés
A barátommal nem védekeztünk, de nem élvezett belém és valószínűleg nem termékeny időszakomban voltam (nem volt ragacsos folyás, ami azért szokott jelentkezni havonta egy pár napra) és az aktust követő 24 órában vettem be egy 120 órás ellaOne esemény utáni tablettát. (olvastam, hogy 3x hatékonyabb mint a 72 órás és az 5. napon is ugyanolyan 98%-os hatású mint az első 24 órában) Előváladéktól eleve kicsi esély van a teherbeesésre, nem hogy tabletta után, de mégis aggódom. Szerintetek? Még 2 hét a menstruációmig, nem akarom végig stresszelni, mert attól aztán biztos, hogy késni fog és ennél is jobban aggódni fogok.

2016. máj. 15. 17:01
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:
Az is benne van a pakliban, hogy a tabletta miatt megjön egy pár napra, aztán a rendes menstruációm, gondolom az is normális lesz. Akik a tapasztalataikat írták az esemény utániról is sokan voltak, akiknek megjött a tabi után 1-2 napra majd rá pár hétre a rendes.
2016. máj. 15. 20:41
 32/53 anonim ***** válasza:
Szerintem egyaltalan ne aggodj. Tereld a figyelmed nem lettel terhes nyugi. Viszont iratnek fogamzasgatlot a helyedben ha ennyire aggodos vagy.:)
2016. máj. 15. 21:18
 33/53 A kérdező kommentje:
Azt mindenképpen fogok, mégegy ilyen nem következhet be, remélem, hogy most az egyszer minden oké, mert ez egy életre fejbevágott az biztos.
2016. máj. 15. 22:57
 34/53 anonim ***** válasza:
79%

Nincs okod izgulni, még csak el se ment benned a párod és vettél be esemény utánit is, szóval tényleg ne aggódj! Talán van némi esélye, hogy terhes lennél, de az is olyan 0,000001% körül van, szóval kb. semmi. Ahogy már előttem is írta valaki, azért nem olyan egyszerű ám teherbe esni. Amikor először szexeltem, mi is megszakítással csináltuk, utána persze én is aggódtam, de nem vettem be esemény utánit és nem lettem terhes se. Egyik barátnőmbe meg a gumi maradt bent, az még sokkal rosszabb mint a megszakítás. Ő természetesen vett be esemény utánit és ő sem lett terhes. Tudod mennyien szeretkeznek megszakítással? Mostani párom is mesélte, hogy előző kapcsolatában az első fél évben megszakítással védekeztek, csak utána váltottak tablettára. Én mondjuk nem vagyok ennek a módszernek a híve, mert én még semmiképp se szeretnék gyereket.

Nem is értem, hogy az elején mért cseszeggetek téged a válaszolók, az még oké, hogy ha semmiképp se akarsz gyereket akkor rendesen védekezz, de nem ment beléd a srác és tablettát is vettél be, erre meg már ilyen abortusszal ijesztgetnek téged...

A lényeg még egyszer, hogy nincs mitől félned, biztos vagyok benne, hogy nem estél teherbe.

2016. máj. 16. 09:55
 35/53 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, ettől azért jobban érzem magam, és mi mást is tudnék csinálni most már, mint várni..:)
2016. máj. 16. 12:28
 36/53 anonim ***** válasza:

#27, hàt én nevettem mikor a várható menstruàcióm előtt 2 nappal nem védekeztünk, kb 40 óra múlva vettem be az esenény utànit és 3 hét múlva pozitív lett a tesztem...

Tényleg sem sok esély van rà egyébként

2016. máj. 18. 14:50
 37/53 anonim ***** válasza:
34-es, akkor bemutatlak, a majdnem ugyan ilyen körülmények között fogant fiamnak, épp itt játszik mellettem:-) Nekem is azt mondták ne aggódjak, biztosan nem lehetek terhes. A kis Houdini nagyon jönni akart ezek szerint:-)
2016. máj. 18. 15:35
 38/53 anonim ***** válasza:
72%

És azzal jobb nektek, hogy még jobban keltitek benne a parát? Komolyan azt szeretnétek, hogy még 2 hétig egye őt az ideg? Milyen rossz indulatú emberek vagytok ti... Egyrészt lehet, hogy nem is mondasz igazat, másrészt meg kb. ilyen körülmények között tényleg akkora a valószínűsége a teherbeesésnek, mint hogy kimegy az utcára valaki és fejére esik egy tégla.

Nem élvezett belé a srác, nem volt peteérése sem, 24 órán belül még egy esemény utánit is bevett. Ne vicceljünk, ezek után tényleg egy csoda lenne, ha mégis teherbe esne. De HA esetleg mégis bekövetkezne ez a csoda, akkor is nagyon szemétség tőletek, hogy még fel is idegesítitek szegény kérdezőt, többet egyelőre úgy se tudna tenni.

34-es voltam.

2016. máj. 18. 18:02
 39/53 anonim ***** válasza:
Miért hazudnék? nálunk úgy volt, hogy felhúzta a párom az óvszert előjáték során, de szinte rögtön észrevettük hogy rosszul. Mi hülyék azt gondoltuk jó lesz ha megfordítjuk, de nem hagyott nyugodni a dolog, vettem be esemény utánit. Hát, rá három hétre alaposan meglepődtünk a pozi teszttől, hiszen nekünk is azt mondták így nem lehet teherbe esni. És miért lenne jobb ha mindannyian azt mondanánk hogy nem, így nem lehet terhes, aztán meg későn ismeri fel a tüneteket mert hogy itt mindenki megnyugtatta? 34-es, vállalod ezért a felelősséget?
2016. máj. 18. 18:18
 40/53 A kérdező kommentje:
Na jó, nem szerettem volna feszültséget kelteni, a következményekről majd beszámolok, attól függ, mikor jön meg, ha megjön... Azért köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, és ne vitázzatok tovább egy idegen lány lehetséges gyerekén.:)
2016. máj. 18. 18:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!