Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 38 évesen tényleg nem tul...

38 évesen tényleg nem tul késő második babát vállalni?

Figyelt kérdés
Vasárnap lesz a szülinapom. Ma csináltam egy tesztet mert egy hete várom mensinet. A teszt erős pozitiv lett. Az első gyereket is nagyon nehezen hoztuk össze. Lombik is volt de végül természetes uton lett. Most ő 4 éves. 2014-ben volt egy üres petezsák. 10 hetes lettem volna amikor elvetéltem. Nagyon félek hogy Nehogy megint ugy járjunk. Nem védekeztünk mert ugy gondoltuk már ugy sem lesz baba . Meg nem is nagyon tudtunk jo időben együtt lenni a gyerek miatt. Most meg teljesen bepánikoltam. Majdnem 39 leszek mire megszületik. Minden meg van még a kisfiunkrol. Direkt nem adtuk el. De mi már beletörődtünk hogy csak egy gyerekünk lesz.

2016. máj. 6. 13:58
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom, hogy jó dolog a baba és szerintem ne hallgass másokra.
2017. márc. 16. 10:45
 42/43 A kérdező kommentje:

31 es gratulálok neked! És az utolsó előtti válaszolonak is.! 😊

Nrkem mindenki azt mondja, hogy nagyon jól nézek ki. Tényleg jo hogy jött ez a baba . Annyi bokot kapok. Tuti fiatalit. A kislányunk meg egy tünemény. 😊

2017. márc. 16. 13:25
 43/43 anonim ***** válasza:

Szia!

En most 36 vagyok, tehát nem olyan nagy a korkülönbség köztünk 😀 Én nem érzem magam idősnek , a terhességet is jol viselem , Augusztus végén fogok szülni .Elvaltam , uj kapcsolatom van , a két fiam már nagyobb ... Nagyon boldog vagyok , es ajándékként , csodaként tekintek a terhességemre es a babára , és ugy élem meg hogy " még egyszer megadatott" es ki élvezem minden pillanatát ... Egy percig sem érzem magam idősnek ! Te sem vagy az ! Hallgass a szívedre 😀

2017. márc. 16. 21:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!