38 évesen tényleg nem tul késő második babát vállalni?
42 vagyok, és nagyon remélem, hogy holnap pozit tesztelek :)
Negyedik baba. A harmadik után azt hittem, nem lesz biztosan több (akkor 29 voltam). Aztán másképpen alakult az élet, egy igazi csodás ajándék lenne.
Gratulálok neked, és nem lesz semmi baj! Nekem is volt vetélésem ebben az évben, mégis biztos vagyok abban, hogy most minden rendben lesz. Szurkolok!
Nagyon sok ismerősöm van akiknek nem jön a baba! Tudom milyen érzés. Az első nekünk is nagyon nehezen lett. Lombikok sem sikerültek. Aztán csak jött magától. Most nem is értettem magam amiért nem örültem a pozitiv tesztnek. De Mostmár nagyon várom , hogy megszülessen a mi kis második csodánk. Mert tényleg a csodával határos, hogy megint teherbe estem.
Én ilyen csodát kívánok neked is mihamarabb! Kedves utolsó! 😚
Szeretném veletek megosztani a boldogságom! Szombaton volt két honapos a csodaszép kislányunk. Minden jol alakult végül. Könnyű szülés volt.
A testvére us hamar megszokta. Féltékenység sincs igazából.
Akik szerettek volna még babát, hogy alakult a sirsotok? Lett pozi tesztetek?
#31 vagyok.
Végül még egy hónapot kellett várnom a pozitív tesztre, de sikerült. 😄
Egy hónapos a kisfiam, és nagyon boldogok vagyunk.
Igaz, nekem császár lett a vége, meg volt egy kis terhességi diabétesz meg magas vérnyomás, de semmi komoly.
Fantasztikus érzés, hogy mindez még egyszer megadott nekem.
15-ös vagyok.
Én is gratulálok nektek!
Múlt héten volt 5 hónapos a kislányunk, (harmadik gyerek, 8 és 4 évesek a tesók), és így kerek a világ, cseppet sem bántuk meg a döntésünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!