Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 38 évesen tényleg nem tul...

38 évesen tényleg nem tul késő második babát vállalni?

Figyelt kérdés
Vasárnap lesz a szülinapom. Ma csináltam egy tesztet mert egy hete várom mensinet. A teszt erős pozitiv lett. Az első gyereket is nagyon nehezen hoztuk össze. Lombik is volt de végül természetes uton lett. Most ő 4 éves. 2014-ben volt egy üres petezsák. 10 hetes lettem volna amikor elvetéltem. Nagyon félek hogy Nehogy megint ugy járjunk. Nem védekeztünk mert ugy gondoltuk már ugy sem lesz baba . Meg nem is nagyon tudtunk jo időben együtt lenni a gyerek miatt. Most meg teljesen bepánikoltam. Majdnem 39 leszek mire megszületik. Minden meg van még a kisfiunkrol. Direkt nem adtuk el. De mi már beletörődtünk hogy csak egy gyerekünk lesz.

2016. máj. 6. 13:58
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

42 vagyok, és nagyon remélem, hogy holnap pozit tesztelek :)

Negyedik baba. A harmadik után azt hittem, nem lesz biztosan több (akkor 29 voltam). Aztán másképpen alakult az élet, egy igazi csodás ajándék lenne.

Gratulálok neked, és nem lesz semmi baj! Nekem is volt vetélésem ebben az évben, mégis biztos vagyok abban, hogy most minden rendben lesz. Szurkolok!

2016. jún. 3. 23:18
 32/43 anonim ***** válasza:
Nem keso. Szomszedasszonyom 38 es most szult. En 44 vagyok es szeretnenk babat. Remelem a honapban pozitiv lesz a tesztem🤗🤗🤗
2016. jún. 4. 08:43
 33/43 A kérdező kommentje:
De jo! Na szorítok nektek két utolsó! 😘
2016. jún. 4. 12:37
 34/43 anonim ***** válasza:
Oh de aranyos vagy🤗Koszsonom szepen🤗😘utolso voltam. 😍😍😍rám ferne. 3 eve varom a csodas pillanatot amikor pozitiv tesztet lathatok vegre. 😊
2016. jún. 4. 19:38
 35/43 A kérdező kommentje:

Nagyon sok ismerősöm van akiknek nem jön a baba! Tudom milyen érzés. Az első nekünk is nagyon nehezen lett. Lombikok sem sikerültek. Aztán csak jött magától. Most nem is értettem magam amiért nem örültem a pozitiv tesztnek. De Mostmár nagyon várom , hogy megszülessen a mi kis második csodánk. Mert tényleg a csodával határos, hogy megint teherbe estem.

Én ilyen csodát kívánok neked is mihamarabb! Kedves utolsó! 😚

2016. jún. 4. 20:52
 36/43 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon szépen köszönöm🤗
2016. jún. 4. 21:56
 37/43 A kérdező kommentje:

Szeretném veletek megosztani a boldogságom! Szombaton volt két honapos a csodaszép kislányunk. Minden jol alakult végül. Könnyű szülés volt.

A testvére us hamar megszokta. Féltékenység sincs igazából.

Akik szerettek volna még babát, hogy alakult a sirsotok? Lett pozi tesztetek?

2017. márc. 15. 20:46
 38/43 anonim ***** válasza:
Sok boldogságot a kis csomaghoz! :)
2017. márc. 15. 21:03
 39/43 anonim ***** válasza:

#31 vagyok.

Végül még egy hónapot kellett várnom a pozitív tesztre, de sikerült. 😄

Egy hónapos a kisfiam, és nagyon boldogok vagyunk.

Igaz, nekem császár lett a vége, meg volt egy kis terhességi diabétesz meg magas vérnyomás, de semmi komoly.

Fantasztikus érzés, hogy mindez még egyszer megadott nekem.

2017. márc. 15. 22:00
 40/43 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok.

Én is gratulálok nektek!

Múlt héten volt 5 hónapos a kislányunk, (harmadik gyerek, 8 és 4 évesek a tesók), és így kerek a világ, cseppet sem bántuk meg a döntésünket.

2017. márc. 16. 08:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!