Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 38 évesen tényleg nem tul...

38 évesen tényleg nem tul késő második babát vállalni?

Figyelt kérdés
Vasárnap lesz a szülinapom. Ma csináltam egy tesztet mert egy hete várom mensinet. A teszt erős pozitiv lett. Az első gyereket is nagyon nehezen hoztuk össze. Lombik is volt de végül természetes uton lett. Most ő 4 éves. 2014-ben volt egy üres petezsák. 10 hetes lettem volna amikor elvetéltem. Nagyon félek hogy Nehogy megint ugy járjunk. Nem védekeztünk mert ugy gondoltuk már ugy sem lesz baba . Meg nem is nagyon tudtunk jo időben együtt lenni a gyerek miatt. Most meg teljesen bepánikoltam. Majdnem 39 leszek mire megszületik. Minden meg van még a kisfiunkrol. Direkt nem adtuk el. De mi már beletörődtünk hogy csak egy gyerekünk lesz.

2016. máj. 6. 13:58
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
85%

Baratnom 40 eves es most szuletett meg a masodik babajuk (az elso naluk is 4 eves). Ok terveztek es nagyon boldogok.

Ha igazan szeretnetek orulj neki, meg nagyon sok idotok van egyutt lenni!

2016. máj. 6. 17:15
 12/43 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Aki most küzd az első babáért annak sok sok erőt kívánok! És kitartást!

2016. máj. 6. 17:41
 13/43 anonim ***** válasza:
87%
Én 38 vagyok és az elsőt várom. Majdnem 10 évig vártunk rá. Én megtartanám, de nyilván a te döntésed, ez meg csak az én véleményem. Van, aki 42 éves korában szül.
2016. máj. 6. 17:45
 14/43 anonim ***** válasza:
100%

24 évesen szültem,és NEM,NEM VAGY ÖREG :)

Egy kisbaba minden életkorban áldás,pláne így,hogy egyébként szerettétek volna,csak már lemondtatok a gondolatáról is.Remélem minden rendben lesz,drukkolok nektek!

2016. máj. 6. 17:50
 15/43 anonim ***** válasza:
85%

38 leszek májusban, októberre várjuk a harmadikat.

Ne aggódj, örülj! :)

2016. máj. 6. 18:20
 16/43 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Aranyosak vagytok!

Hát itt bőgök. Pedig a kisfiunnkra mi is nagyon sokat vártunk. 5%esélyt kaptunk anno hogy természetes uton valaha is lehet babánk. Ehhez képest harmadjára is teherbe esek.

2016. máj. 6. 19:05
 17/43 anonim ***** válasza:
73%
Ma vagyok 44 eves. Szeretnenk meg egy babat. Nem erzem magam oregnek. Te meg egyaltalan nem vagy az. Nekem jonnek a szebbnel szebb szovegek hogy nagymamakent akarok szulni ? Meg hogy arva gyereket akarok itthagyni? Sajnos ismertem 33 eves not 3 gyermeket hagyott itt. A sors nem idore valogat. Amikor a 2.lanyom szuletett egy 56 eves holgy szult. Es meg el. Egyidosek a lanyok. Es ayuka is meg el. Szoval nem vagy oreg. 🤗😀
2016. máj. 6. 19:48
 18/43 anonim ***** válasza:
91%
Édesanyám 42 évesen szült. Dehogy vagy öreg hozzá :)
2016. máj. 6. 20:59
 19/43 A kérdező kommentje:
Elég sokat sirdogáltam. De Mostmár azért Örülök, hogy igy alakult. 8 hetes vagyok. A baba már 17 mm. A kis kezei lábai kinőttek már. Nagyon jo volt látni. A Kisfiam is örül neki. Remélem jol fog alakulni minden.
2016. jún. 2. 18:12
 20/43 anonim ***** válasza:
100%
simán gond nélkül. Ez az én véleményem. ☺
2016. jún. 2. 18:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!