38 évesen tényleg nem tul késő második babát vállalni?
Ha a korod az egyetlen dolog, ami miatt aggodsz, akkor ne panikolj.
A baratnom most szult, 40 eves epp, szinten masodik gyerek, az elso idosebb valamivel, mint a tied, de mar ot sem huszonevesen szulte.
Tudatosan vallaltak a masodik babat igy es orulnek, minden rendben volt/van. Igazabol meg a terhessege, szulese jobb is volt, mint az elso.
Ugy gondoltak, hogy vagy most meg, vagy soha, de mivel mindenkepp akartak meg egy gyermeket, igy nem dilemmaztak sokat rajta.
En emiatt csak batoritani tudlak.
Gratulalok es minden jot nektek!
Majdnem a 39. születésnapomon szültem a kislányomat. Most 40 vagyok, szeretnék tesót.
Vannak sorstársaid, hajrá!!! :D
Most volt a 39. szülinapom, ősszel szülöm a negyediket.
Nálunk tervezett volt, én úgy gondoltam, hogy 40 alatt belefér még.
Érdekes módon az "alacsony kockázatú szülés" kategóriába sorolt a doki, ezen magam is meglepődtem. :)
Figyelj, igaza van az egyik válaszolónak, ha szerintünk sok, akkor elveteted? Naná, hogy nem! Akkor meg ennyi, lesz egy második babátok!:)
(Ha ennyire félsz egyébként az újabb vetéléstől, akkor talán indokoltak lettek volna vizsgálatok a következő terhesség előtt, de most már persze mindegy.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!