Mondja mar meg nekem valaki, miert ilyen felelőtlen sok leendő anyuka /nő? Hogy jut eszetekbe magatoknak felnyitni es a méheteket tapogatni?
Figyelt kérdés
Nagyon felelőtlen veszélyes dolog
Bármit elkaphattok , kézmosás után is nyugi ..
Nőgyógyász mellett vagyok aszisztens hat az orvos ma majdnem leszedte egy par hetes anyuka fejet h mit nyúlkal fel magának megbolondult
Úgy jött fel a téma h a nő panaszkodott h valaki régen lecseszzte h ezt csinálja es h az illető milyen tudatlan mert végülis igaza lett h terhes
Könyörgöm nem lehet tesztet venni ? Orvoshoz menni??? Tudom milyen rossz várakozni de akkor is ez mar durva :( nem bántani akarok másokat ezzel hanem kicsit terjetek észhez h ez az orvosotok dolga es bármit elkaphattok így terhesen meg a babának árthattok rosszabb esetben
2016. máj. 3. 18:07
51/56 A kérdező kommentje:
En is örülök
Alapból nem miattad voltam ideges hanem hogy mindenki azt hiszi nálam ez okoskodás es rossz indulat
:)
2016. máj. 5. 17:35
52/56 anonim válasza:
Mert sokan tenyleg ezert irnak ide hogy azt hiszik ok mindenkinel jobban tudnak mindent es hogy joguk van beleszolni masok eletebe. Ha olvasod egy ket kerdes-valaszt rajossz. Van aki direkt a provokacio miatt van ezen az oldalon👀👀👀
53/56 A kérdező kommentje:
Igen tudom de en nem provokációnak használtam ezt
2016. máj. 5. 18:21
55/56 A kérdező kommentje:
Oke. Minden jot!!:)) :*
2016. máj. 5. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!