Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mondja mar meg nekem valaki,...

Mondja mar meg nekem valaki, miert ilyen felelőtlen sok leendő anyuka /nő? Hogy jut eszetekbe magatoknak felnyitni es a méheteket tapogatni?

Figyelt kérdés

Nagyon felelőtlen veszélyes dolog

Bármit elkaphattok , kézmosás után is nyugi ..

Nőgyógyász mellett vagyok aszisztens hat az orvos ma majdnem leszedte egy par hetes anyuka fejet h mit nyúlkal fel magának megbolondult

Úgy jött fel a téma h a nő panaszkodott h valaki régen lecseszzte h ezt csinálja es h az illető milyen tudatlan mert végülis igaza lett h terhes

Könyörgöm nem lehet tesztet venni ? Orvoshoz menni??? Tudom milyen rossz várakozni de akkor is ez mar durva :( nem bántani akarok másokat ezzel hanem kicsit terjetek észhez h ez az orvosotok dolga es bármit elkaphattok így terhesen meg a babának árthattok rosszabb esetben

2016. máj. 3. 18:07
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:

Mivan????? Nekem bajom az anyukákkal? Na ezt h vetted ki a dologból ???? Nem csak anyukák es kismamakrol szól a kérdés hanem úgy alapból a nőkről

Enis anya vagyok ... Mi bajom lenne?

2016. máj. 3. 22:53
 22/56 anonim ***** válasza:
27%
Hogy mi bajod lenne?😑 Szted az mennyire normalis no aki itt azt osztja meg a nagy vilag elott hogy hogy tud elelvezni.... Ez nalam a top secret kategoria. Lehet higy egy picit unatkozol. Az a bajod. Amugy ez magyarorszag. Ahol elek itt teljesen elfogadott az hogy egy no kontrollalja magat. Sot. Az orvos is megszokta kerdezni hogy a mehszajat szoktak e kontrollalni. Es hala isten higy ilyen birka vagyok en is merr ereztem valami nem oda illot es elmentem orvoshoz. Mutet lett belole. De persze jobb az ha az orvosra hallgatsz. Legalabb nalad nem derul ki ha baj van.....😎🤓
2016. máj. 4. 06:51
 23/56 anonim ***** válasza:
50%
Ha valóban barmi közöd lenne az egeszségügyhöz tudnád hogy a férfiak péniszén a makk alattinrészen elég sok baci össze tud jönni, pl a méhnyakrákért felelős hpv vírus baktériuma is, arról nem is beszélve hogy a korlátot fogó kézzel fogja meg pisiléskor... ugyanúgy átviszi a bacikat a buszról.... egyszerű a kérdésedre a válasz: semmi közód hozzá hogy ki mit csinál magával. Semmi jogod ítélkezni, és nagyon sajnálom hogy hüvelyi úton nem tudsz elélvezni... nem is tudod mi a jó 😉
2016. máj. 4. 07:04
 24/56 anonim ***** válasza:
67%
Ha nőgyógyász mellett vagy asszisztens, akkor talán illene tudnod, hogy nem a méhet, hanem a méhszájat nézik azok a nők akiket leszólsz. Kicsit figyelj jobban a vizsgálatok alatt. Még jó hogy nem azt írtad, hogy nőgyógyász vagy.
2016. máj. 4. 07:28
 25/56 anonim ***** válasza:
70%
23: félve kérdezem meg, de ezek szerint a te férjed nem mos kezet pisilés előtt?
2016. máj. 4. 09:05
 26/56 anonim ***** válasza:
42%
Bocsi, de szerintem is egy normális szexuális életben a hüvely belseje nem tiltott terület senkinek, se a férfinek, se a nőnek. Bizony, a férjem be szokott nyúlni, de ezek szerint hiába mos kezet :)) Majd elvárom tőle az orvosi kesztyűt legközelebb :)) Ne hülyéskedjetek már! Persze, nem jó dolog naponta többször nyúlkálni, de a méhszáj állapotából, puhaságából, elhelyezkedéséből igenis sok mindent meg lehet állapítani. Nőgyógyászhoz évente 1-2-szer jársz, ha nincs panaszod, néha nem árt az önvizsgálat. De úgy látom, itt ez is "vallási" kérdés lett.
2016. máj. 4. 09:17
 27/56 A kérdező kommentje:

Sajnos annyira mas mar a világ h úgy tűnik ez a normális h otthon naponta nyúlnak fel maguknak a nők

Nincs bajom az anyukákkal ezt hadd tudjam mar en jobban

De akármennyire akarjátok nem normális magatoknak naponta ezt nézegetni mondhattok bármit védekezés képen vagy érvelhettek

De ez abszolút nem normális dolog az orvos dolga

En évek óta 3 havonta megyek vizsgálatokra es észrevennék ha baj megnyugodhatsz

Érdekes mód magamnak nem vehettem volna észre az endonetriozist a dokim észre vette időben

Jöhettek ezekkel a szövegekkel hogy magatokat nyugtassatok ez milyen normális de abból csak az látszik ki csinálja ezt otthon es ki nem

:) rólam abszolút lepereg amik itt "elhangoztak" es továbbra is rendszeres kivizsgálásra járok nem hinnem h nem fogjak észre venni majd amit észre kell venni. :)

2016. máj. 4. 10:12
 28/56 anonim ***** válasza:
53%

16-os vagyok.

Szerintem meg azért nem más helyzet az, amit írok, mert ha pl. progi pótlást kell kapnom, akkor eleve egy veszélyeztetettebb helyzetben vagyok, és még így sem mondják az orvosok, hogy bemosakodva, steril szobában tegyem fel a kúpot. Akkor egy normális terhességben/nem terhességben, kellő odafigyelés mellett mitől durvább ez? Ha ennek igazán veszélye lenne, akkor biztos, hogy máshogy szabadna csak használni egy ilyen kúpot.

Most 21 hetes terhes vagyok, jelenleg is kell valami kikevert kúpot használnom, szintén nem szólt az orvos, hogy húzzak 5 kesztyűt a kezemre.

És igen, a szex nagyon jó példa. A bacik nem tudják, hogy csak a kézről lehet odavándorolni a nem kívánatos helyekre, a péniszről pedig nem.

2016. máj. 4. 10:45
 29/56 anonim ***** válasza:
67%

Tanuld meg leírni a csikló szót kedves nőgyógyászati asszisztens :)

A felnyúlkálást, én sem értem minek, de a férfi pl vizelésnél is a kilincses kezével fogja meg a szerszámát. Valaki kérdezte, hogy a másik férje nem mos kezet vizelés előt! Pont a kérdező írta, hogy nem tud mindent lemosni magáról. Meg azt sem értem, hogy ez téged miért zavar.

Leszögezem nem nyúlkálok fel, minden terhességem első hónapban összejött, a teszt meg már napokkal a menstruáció előtt jelzett. Egyébként mi a férjemmel szinte minden nap szeretkezünk, gondolom ez sem elfogadott.

18 hkm

2016. máj. 4. 10:47
 30/56 A kérdező kommentje:

Nem láttam h rosszul írtam valószínűleg a telefonom kijavította úgymond a szót

Ennyire nem kell elszállni meg hülyének nézni ennyire nem vagyok higiénia mániás

Mindenki mástól tanul en orvosom szerint tanulok

Vannak lazábbak es vannak szigorúbbak , ez nagyon sokat számít

Valószínűleg egy idősebb ,tapasztaltabb orvos kigubbadt szemekkel mered h mit nyúlkalnak fel mindennap maguknak otthon

Nem kell támadni egyből mint a veszett a kutyák

Abszolút barátságosan a végen megjegyeztem h nem bántsd es rossz indulat vezérel

Persze ezt mint mindig figyelmen kívül hagyjátok

Kívánok nektek ugyanilyen válasz adókat a kérdéseitekre alá

2016. máj. 4. 11:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!