Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mondja mar meg nekem valaki,...

Mondja mar meg nekem valaki, miert ilyen felelőtlen sok leendő anyuka /nő? Hogy jut eszetekbe magatoknak felnyitni es a méheteket tapogatni?

Figyelt kérdés

Nagyon felelőtlen veszélyes dolog

Bármit elkaphattok , kézmosás után is nyugi ..

Nőgyógyász mellett vagyok aszisztens hat az orvos ma majdnem leszedte egy par hetes anyuka fejet h mit nyúlkal fel magának megbolondult

Úgy jött fel a téma h a nő panaszkodott h valaki régen lecseszzte h ezt csinálja es h az illető milyen tudatlan mert végülis igaza lett h terhes

Könyörgöm nem lehet tesztet venni ? Orvoshoz menni??? Tudom milyen rossz várakozni de akkor is ez mar durva :( nem bántani akarok másokat ezzel hanem kicsit terjetek észhez h ez az orvosotok dolga es bármit elkaphattok így terhesen meg a babának árthattok rosszabb esetben

2016. máj. 3. 18:07
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:

7# szépen leírtam egyébként mindent es azt is, hogy nem bántásból írom hanem a jó indulat vezérel

A barátom farka valószínűleg nem nyit ki ajtót nem érinti a kilincsek ez a pénzérmeket a kormány kereket a kutyát a macskát a busz korlátot es meg sorolhatnám :) WC ülőke más dolog de gondolj bele ha leulsz es abból elkapkod akkor abból h felmyulkalsz nem kapsz majd el semmit es hű de jót teszel

Nem nem teszel jót de rosszat se feltétlenül viszont azt ne mond nekem h ez okos dolog

Arra meg mar nem is írok semmit hogy kifogásolod hogy mi a munkám vagyis gyakornoki állásom .. Gondolkozz el mielőtt írsz , es olvasd el figyelmesen végig a szöveget ,mert egy két mondatot vagy nem értettél meg vagy nem olvastál el,különben par dolgot meg sem jegyzel itt feleslegesen Üdv

2016. máj. 3. 19:44
 12/56 A kérdező kommentje:

5 az ovuteszt sem mindenkinek jön be :( pedig de jó lenne :)) az lenne az új terhességi teszt

Na jó nem de mókanak elment ..:)

Egyetértek veled es akinél aszisztens vagyok ,az is megjegyezte mar ezt

De mintha falnak beszélne az ember :)

2016. máj. 3. 19:46
 13/56 anonim ***** válasza:
89%
Nem is értem a kérdést, mert ilyenről még nem hallottam. Hogy van ez? Terhes nők nyúlnak föl maguknak méhszájat ellenőrizni, vagy micsoda?
2016. máj. 3. 19:52
 14/56 A kérdező kommentje:

Szia

Több eset is van

Itt például korai terhességet akarnak megállapítani maguknak otthon úgy h a mehuket fogdossák

Mikor (mint az ötös kommentelő írta) egy 5-6 hetes terhességet sem lehet megállapítani tapintással

Mások peteeteskor nezegetik stb

Nem tudom hogy miert nem tudnak várni amíg késik a menzesz

Es nem tudom miert képzelik h ok majd kiderítik mi a helyzet :/

2016. máj. 3. 19:57
 15/56 anonim ***** válasza:
83%

TE JÓ ÉG!!!! Ezt még én sem hallottam (el sem hittem volna)

És aki itt kérdezi meg hogy hol a méhe az miből gondolja hogy megtudja állapítani hogy terhes e stb?????

2016. máj. 3. 20:00
 16/56 anonim ***** válasza:
79%

Én a felháborodást azért nem értem, mert elfelejtünk valamit.

Nyúlkáltam magamnak, napi 3x, orvosi utasításra. Ugyanis a 12. hétig progeszteront kellett pótolnom, Utrogestan hüvelykúpot kaptam, ami sajnos magától nem repül fel. Kezet mostam jó alaposan, az orvosom nem mondta, hogy mondjuk vegyek orvosi kesztyűt vagy ilyesmi. A betegtájékoztató sem ír ilyet.

Az összes lombikos is használ ilyet például.

Minden alkalommal éreztem, hogy bent mi újság, pedig nem akartam, de a kúpot bizony oda kellett felhelyezni.

Akkor mitől rosszabb bármi más?

2016. máj. 3. 20:38
 17/56 anonim ***** válasza:
52%
Kivancsi lennek hany pasi meriti fertotlenitobe a farkat meg a kezet sex elott .....jo lenne a irnanak ok is ide!
2016. máj. 3. 20:41
 18/56 A kérdező kommentje:
16 a te eseted merőben eltér :)
2016. máj. 3. 20:44
 19/56 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti meg egyszer leírom a kedvedért

A pasik farka messze nem ér hozza annyi dologhoz mint egy kéz :) aki ennyire nem hisz nekem kérdezzen utána az orvosánal

Egyébként nem felháborodás csak aggódás vezérel bár tudom nehéz elhinni

Kúp felhelyezése megint más téma

Persze lehet kifogásokat ellenérveket gyűjteni ha attól megnyugszik a lelketek kételkedő emberkék :)

2016. máj. 3. 20:47
 20/56 anonim ***** válasza:
31%
Mi a fene bajod van azokkal a nőkkel, akiknek van gyereke? Ez màr a sokadik olyan kérdés, amik ellenük irànyul mindenféle megközelítésben.
2016. máj. 3. 22:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!