Mondja mar meg nekem valaki, miert ilyen felelőtlen sok leendő anyuka /nő? Hogy jut eszetekbe magatoknak felnyitni es a méheteket tapogatni?
Nagyon felelőtlen veszélyes dolog
Bármit elkaphattok , kézmosás után is nyugi ..
Nőgyógyász mellett vagyok aszisztens hat az orvos ma majdnem leszedte egy par hetes anyuka fejet h mit nyúlkal fel magának megbolondult
Úgy jött fel a téma h a nő panaszkodott h valaki régen lecseszzte h ezt csinálja es h az illető milyen tudatlan mert végülis igaza lett h terhes
Könyörgöm nem lehet tesztet venni ? Orvoshoz menni??? Tudom milyen rossz várakozni de akkor is ez mar durva :( nem bántani akarok másokat ezzel hanem kicsit terjetek észhez h ez az orvosotok dolga es bármit elkaphattok így terhesen meg a babának árthattok rosszabb esetben
Felnyúlni
bocsánat okosnak érzi magát a telefonom ..:) *****
Igen tudom
Pont ma nagyon higgadtan kedvesen írtam egy ilyen nőnek először persze válaszoltam a kérdésére es jelentett persze nem történt semmi mivel aztán inkább nem írtam neki nagyon kiborult üzeneteket is irt
Hat sajnos nem lehet velük mit kezdeni
Remelem ha lányuk születik nekik nem tanácsolják majd ezt
Én sem értem mi értelme.. ha az ovu idejére kell akkor az ovuteszt is megteszi, késésnél meg a HCG teszt... bár ovutesztet is lehet jóstesztnek használni elvileg, ha valaki türelmetlen.
5 hetesen voltam nőgyógyásznál (igazából fertőzés miatt féltem) mikor mondtam az orvosnak, hogy 1 hete késik és pozitív a tesztem akkor azt mondta ő ilyen fiatal terhességet nem is tud kitapintani még. (Itt UHt nem a rendelőben csinálnak, hanem időpontra egy UH szobában.) Szóval ha egy orvos nem tudja kitapintani az 5 hetes terhességet akkor valószínű is, hogy laikus nőknek majd segít az önvizsgálat.. na mindegy, mindenki maga tudja..
Én sem értem őket...
Jópár hónapja is volt egy ilyen kérdés, vki SZÉPEN mondta, hogy miért csinálja ezt, elkaphat vmi fertőzést. Erre durván visszaszólt neki, hogy alaposan megmosta a kezét és évek óta nyúlkál magának és nem kapott el semmit.
Nem tudom, de nekem eszembe sem jutna ilyen. :S
Bocsi, de mi van?
Mit csinálnak?!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!