Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mondja mar meg nekem valaki,...

Mondja mar meg nekem valaki, miert ilyen felelőtlen sok leendő anyuka /nő? Hogy jut eszetekbe magatoknak felnyitni es a méheteket tapogatni?

Figyelt kérdés

Nagyon felelőtlen veszélyes dolog

Bármit elkaphattok , kézmosás után is nyugi ..

Nőgyógyász mellett vagyok aszisztens hat az orvos ma majdnem leszedte egy par hetes anyuka fejet h mit nyúlkal fel magának megbolondult

Úgy jött fel a téma h a nő panaszkodott h valaki régen lecseszzte h ezt csinálja es h az illető milyen tudatlan mert végülis igaza lett h terhes

Könyörgöm nem lehet tesztet venni ? Orvoshoz menni??? Tudom milyen rossz várakozni de akkor is ez mar durva :( nem bántani akarok másokat ezzel hanem kicsit terjetek észhez h ez az orvosotok dolga es bármit elkaphattok így terhesen meg a babának árthattok rosszabb esetben

2016. máj. 3. 18:07
1 2 3 4 5 6
 41/56 A kérdező kommentje:
.....
2016. máj. 5. 15:25
 42/56 A kérdező kommentje:
A hatodszor dolgot felre olvastad...
2016. máj. 5. 15:26
 43/56 A kérdező kommentje:

Miert kell itt lenned? Hol? Az en kerdesem alatt? Nem kotelezo mindenre valaszolnI es en szepen mondtam h nem kell irnI... sajnalom ha magadra vetted vagy ilyesmi.

Viszont birka tudod ki...:S

2016. máj. 5. 15:27
 44/56 anonim ***** válasza:
28%
Igen tudom ki a birka te és a már akkor arcod van hogy három évet Németországba voltál akkor legyél erre büszke aztán még mindig csak azt tudom mondani hogy viseld el a kommentelőket és majd ha tényleg valós problémád lesz akkor irogass ide .... Hatha adnak normalis valaszt majd. Bar ahhoz normalis ember kellene normalis kerdessel. ..... Sajnalom h ilyen szar es unalmas az eleted hogy masokkal foglalkozol. Torodj magaddal. ..... Remelem lanyod nem lesz. Csak fiad.
2016. máj. 5. 15:41
 45/56 A kérdező kommentje:

Most mar örülnek ha törölve lenne ez a kérdésem mert rájöttem h az ember birkaknak nemtud segíteni ...

Nincs nagy arcom csak ha mar beszólnak persze h vissza szólok megvédeni magam ... Mire legyen nagy arcom ? Manapság több ezer magyar van kint külföldön ! Ettől hol érezzem magam különlegesnek

Hihetetlen mennyire Arad belőled a rossz indulat es h mennyire agresszív vagy .... Nem vagy normális h azt hiszed h. Rossz indulatból írtam ezt ki ... ... Ez mar beteges h így gondolkozol / gondolkodtok arról aki segítene ... Es felnyitna egy két emberke szemèt

2016. máj. 5. 15:49
 46/56 anonim ***** válasza:
Es te normalis vagy hogy masok eletevel foglalkozol szerinted? Te vagy a meg valto? Azt hiszed hogy aki eddig ezt csinalta majd pont miattad abbahagyja az onvizsgalatot? Mi kozod van neked ahhoz hogy mas mit csinal? Ennyire unatkozol? Kepzeld en annak koszonhetem az eletem hogy ennyire birka voltam hogy felnyulkaltam magamnak es eszre vettem magamon vmi nem mehszajra valot. Ennek koszonhetem hogy elek. Hogy birka voltam . Mert a ,,P4 es rakszures egy szep rakos mehszaj elvaltozast takart. De neked ezt tudnod kell hisze te egy okos asszisztens vagy.... Majd egyszer meg valtod a vilagot. Es nem vagyok agressziv. Te kezdted a beszolasokat. Nezz magadba te tokeletesseg.
2016. máj. 5. 16:04
 47/56 A kérdező kommentje:

Nem nem akarom megváltani a világot de gondoltam ép elméjű emberek is írnak ide h miert teszik mit gondolnak tudjak e mit nézzenek mire vannak előrébb ha ezt abszolúte normálisan közlöd azt mondom oké bocsi nálad jogos volt jól tetted stb bár egy P4 es rákot doki is észrevette volna ellenőrzésre lehet menni es akkor kevés a kockázat

Figyelj mindenki mas , nem hinnem h mindenen össze kell kapni!

Nem értem miert kell elítélni valakit aki mas mint Te es segíteni próbál

Ettől en mert hinnem magam megváltonak ????

Nem nem hiszen magam annak csak olyan naiv vagyok h azt remelem át gondoljak ezt főleg azok akik körei terhességet akarnak ki tapogatni h az bizony nem fog menni mert orvos sem képes ra 5-6 hétig es addigra mar rég kimutatja a teszt na meg a késés is jelzi

...

2016. máj. 5. 16:11
 48/56 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van. Terhesen nem szabad piszkalodni. A terhessegeim alatt sosem tettem. De mivel evente jartam orvoshoz es kulso nyoma nem volt hogy baj lenne ezert orultem hogy megtalaltam a bajt. Terhesen eszembe sem jutna. Arra ott volt a 5 pozitiv tethessegi teszt mind az ot csajszimnal🤗🤗🤗
2016. máj. 5. 16:34
 49/56 A kérdező kommentje:

Örülök h végre megértettük egymást es megértetted mire célzok

Es h aggódók csak meg segíteni akarok

Sokszor persze jól jön ha néha napján ellenőrizzük magunkat de vannak akik minden nap megteszik az mar nagyobb esélyt az a fertőzésre de mindegy is mostmár

Gratulálok a lanyokhoz!!:)

2016. máj. 5. 16:36
 50/56 anonim ***** válasza:
Koszonom szepen. 🤗. Igen az gaz ha valaki napi szinten uzi. Foleg kismamasag alatt. Es orulok hogy jo hangnemre valtott a beszelgetesunk🤗😀
2016. máj. 5. 17:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!