Mondja mar meg nekem valaki, miert ilyen felelőtlen sok leendő anyuka /nő? Hogy jut eszetekbe magatoknak felnyitni es a méheteket tapogatni?
Nagyon felelőtlen veszélyes dolog
Bármit elkaphattok , kézmosás után is nyugi ..
Nőgyógyász mellett vagyok aszisztens hat az orvos ma majdnem leszedte egy par hetes anyuka fejet h mit nyúlkal fel magának megbolondult
Úgy jött fel a téma h a nő panaszkodott h valaki régen lecseszzte h ezt csinálja es h az illető milyen tudatlan mert végülis igaza lett h terhes
Könyörgöm nem lehet tesztet venni ? Orvoshoz menni??? Tudom milyen rossz várakozni de akkor is ez mar durva :( nem bántani akarok másokat ezzel hanem kicsit terjetek észhez h ez az orvosotok dolga es bármit elkaphattok így terhesen meg a babának árthattok rosszabb esetben
Miert kell itt lenned? Hol? Az en kerdesem alatt? Nem kotelezo mindenre valaszolnI es en szepen mondtam h nem kell irnI... sajnalom ha magadra vetted vagy ilyesmi.
Viszont birka tudod ki...:S
Most mar örülnek ha törölve lenne ez a kérdésem mert rájöttem h az ember birkaknak nemtud segíteni ...
Nincs nagy arcom csak ha mar beszólnak persze h vissza szólok megvédeni magam ... Mire legyen nagy arcom ? Manapság több ezer magyar van kint külföldön ! Ettől hol érezzem magam különlegesnek
Hihetetlen mennyire Arad belőled a rossz indulat es h mennyire agresszív vagy .... Nem vagy normális h azt hiszed h. Rossz indulatból írtam ezt ki ... ... Ez mar beteges h így gondolkozol / gondolkodtok arról aki segítene ... Es felnyitna egy két emberke szemèt
Nem nem akarom megváltani a világot de gondoltam ép elméjű emberek is írnak ide h miert teszik mit gondolnak tudjak e mit nézzenek mire vannak előrébb ha ezt abszolúte normálisan közlöd azt mondom oké bocsi nálad jogos volt jól tetted stb bár egy P4 es rákot doki is észrevette volna ellenőrzésre lehet menni es akkor kevés a kockázat
Figyelj mindenki mas , nem hinnem h mindenen össze kell kapni!
Nem értem miert kell elítélni valakit aki mas mint Te es segíteni próbál
Ettől en mert hinnem magam megváltonak ????
Nem nem hiszen magam annak csak olyan naiv vagyok h azt remelem át gondoljak ezt főleg azok akik körei terhességet akarnak ki tapogatni h az bizony nem fog menni mert orvos sem képes ra 5-6 hétig es addigra mar rég kimutatja a teszt na meg a késés is jelzi
...
Örülök h végre megértettük egymást es megértetted mire célzok
Es h aggódók csak meg segíteni akarok
Sokszor persze jól jön ha néha napján ellenőrizzük magunkat de vannak akik minden nap megteszik az mar nagyobb esélyt az a fertőzésre de mindegy is mostmár
Gratulálok a lanyokhoz!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!