Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mondja mar meg nekem valaki,...

Mondja mar meg nekem valaki, miert ilyen felelőtlen sok leendő anyuka /nő? Hogy jut eszetekbe magatoknak felnyitni es a méheteket tapogatni?

Figyelt kérdés

Nagyon felelőtlen veszélyes dolog

Bármit elkaphattok , kézmosás után is nyugi ..

Nőgyógyász mellett vagyok aszisztens hat az orvos ma majdnem leszedte egy par hetes anyuka fejet h mit nyúlkal fel magának megbolondult

Úgy jött fel a téma h a nő panaszkodott h valaki régen lecseszzte h ezt csinálja es h az illető milyen tudatlan mert végülis igaza lett h terhes

Könyörgöm nem lehet tesztet venni ? Orvoshoz menni??? Tudom milyen rossz várakozni de akkor is ez mar durva :( nem bántani akarok másokat ezzel hanem kicsit terjetek észhez h ez az orvosotok dolga es bármit elkaphattok így terhesen meg a babának árthattok rosszabb esetben

2016. máj. 3. 18:07
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
100%

Én nem támadtalak, csak gyanús volt, hogy nem az a munkád,mint amit írtál. Egyébként mellékes is. Nekem fogalmam sincs milyen veszélyeket rejthet ez a dolog, nekem eszembe se jutott, pedig hallottam már róla. Az én nőgyógyászom is a kigúvvadt szemekkel nézős kategória lenne egy ilyen esetben szerintem :) Nem szereti, ha a kismamák önállósítják magukat és ennek hangot is ad! Én csípem, mert vallom azt az elvet, hogy egy orvosi diplomát nem dobna csak úgy az ember után :)

Szóval ha támadásnak vetted ne haragudj, csak a bacis összefüggést nem értettem...Utolsó voltam!

2016. máj. 4. 11:31
 32/56 A kérdező kommentje:

Tény hogy nem régóta ez a munkám es nem figyelek oda mivel nem sok közöm van hozza enis utálom ha az orvosom aszisztens bent van es hall mindent

En Németországban megszoktam h nincs bent aszisztens szóval elvan húzva a függöny es nem figyelek csak ha szólnak de ha az orvosom máshogy beszél rossz értelemben akkor fel kapom a fejem h mi történt

Es csak meghallja az ember h valami van ....

Bacik úgy jönnek ide h ami a kormod alatt van de ez csak példa az is árthat

Vagy ha a törölköző amivel kezet Törölsz mar egy hete ott van es mindenki abba torol kezet az sem túl jó

A férfi penisz nem tudom h kerül ide messze nem az a téma hanem h hogyan képzelik h kitapintható pl a korai terhesség es nem kell a teszt mikor egy orvos sem tudja kitapintani 6hetig? Es meg sorolhatnám

2016. máj. 4. 12:25
 33/56 A kérdező kommentje:

Amúgy nem haragszom

Sőt senkire sem csak rossz h ezt tényleg jónak látják es gondoljak mikor ez azért nem kis dolog

2016. máj. 4. 12:26
 34/56 anonim ***** válasza:
100%
Minek irsz ki kerdest ha nem birod a kritikat? Te szitod a tuzet. Akkor fogadd el a valaszokat. Es igen. Nemetorszagban nincs bent asszisztens. Nincsenek is ilyen problemai a noknek higy masokon elezzek a kormuket. De itt az orvos nem is nyel pe keresztbe ha meg nezed onvizsgalattal a mehszajad. Tudom mert regota itt elek. Es sokat jarok Frau Artzt hoz.
2016. máj. 4. 14:58
 35/56 A kérdező kommentje:

Hat en mar Németországban is beszélgettem erről mit Frauenarzt -al es szerinte sem a legjobb dolog en nem szitottam tüzet drágám de látom kva nehéz a felfogásod es idegesítő is vagy

Mar kezdem unni h hatodszor írom le basszus h a jó indulat vezérelt es nem a rossz hátha valakinek leesik h he lehet nem kene magamban turkálni mert azt se tudom mit kene nézni es ha igen akkor is az orvos dologi

Na tipli en eddig voltam kedves ;)

2016. máj. 4. 15:06
 36/56 A kérdező kommentje:

Es tok mindegy mióta élsz ott nekem 3 év elég volt bőven viszont mar első fele évben rájöttem milyenek ott

;) ettől nem leszel nagy valaki h ott élsz nem újdonság :)

2016. máj. 4. 16:42
 37/56 anonim ***** válasza:
27 - En évek óta 3 havonta megyek vizsgálatokra es észrevennék ha baj megnyugodhatsz / Miért jársz ilyen sűrűn? Mert ha már leírtad, akkor megkérdezném.
2016. máj. 4. 22:23
 38/56 A kérdező kommentje:

Mióta endonetriozisom volt kicsit párás vagyok es ezért néha ez elhúzódik négy hónapra de tovább soha

Tartok tőle h ujra elfajul mivel szeretnénk második gyereket is !:)

2016. máj. 4. 22:32
 39/56 A kérdező kommentje:
Ezzel is problémád van vagy miert kérdezted ? Nem hinnem h enne bele kellene kötni...
2016. máj. 4. 22:33
 40/56 anonim ***** válasza:
Vegyel vissza az arcodbol te birka. Nem tudod miert kell itt lennem akkor ne dumalj. 2 x irtam kommentet nem 6 x. De ez az oldal arra van hogy valaszoljak ha kerdeznek. Te meg viseld el a valaszokat!!!!
2016. máj. 5. 15:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!