Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát szeretnék! A párom azt...

Dertelik kérdése:

Babát szeretnék! A párom azt mondta h ha "becsúszik"akkor jöhet. Pharmatex tablettát használunk. Ha szappannal fürdök elötte mekkora az esélye h terhes legyek? Ma van ovuláciom!

Figyelt kérdés
Baba,babát szeretnék,pharmatex baba

2016. ápr. 5. 08:21
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Tudom.és nem is azért akarom na....de mondom h ö is szeretne!!! Csak ettöl az egytöl fél h majd h fog dolgozni!! A munkahelyére is visszamehet!!!csak idö kell a felépüléséhez..ez az egyetlen akadálya...
2016. ápr. 5. 11:35
 32/38 anonim ***** válasza:
75%
A ti dolgotok, de én először megpróbálnék testileg-lelkileg talpra állni, utána vállalnék gyereket.
2016. ápr. 5. 11:39
 33/38 A kérdező kommentje:
Igen de én akkor is hiszem h jo lenne...:(nagyon vágyom már rá...és még az is h ennyire rágörcsölök csak késlelteti....
2016. ápr. 5. 11:47
 34/38 anonim ***** válasza:
Szerintem mpst a baba helyett inkább állj rá arra hogy a párod önbizalmát és önbecsülését támogatod! Előbb hozd őt rendbe! Mert az oké hogy a cél meglenne az élethez neki hisz ott egy apró élet akiért kell élni, de egy baba érkezése nem csak csupa rózsaszín és happy! Van egy csomó házasság ami a baba erkezése után megromlik. Pl sokkal kevesebb időd lesz a férjeddel foglalkozni. Lehet hogy elhanyagoltnak érezné magát ami még jobban belelöki a depresszióba, poszt traumásnak tűnik inkább vidd pszichológushoz, de egyáltalán nem a baba téma az amivel ehlyre fogod tenni most. A babának kiegyensúlyozott erős boldog szülőkre lesz szüksége. Előbn ezért dolgozz, és ne a babáért! Ha a balesetnek lett maradandó nyoma akkor még testképzavar is fenn állhat mert nem tudja elfogadni az új testét. Tedd rendbe a párod lelkét de ne egy gyerekkel akard pótolni azt ami a baleset miatt elveszett benne!
2016. ápr. 5. 11:58
 35/38 A kérdező kommentje:
Hála ég külsöleg semmi!pszihologushoz járt most már nem.kell mennie...egyre erösebb egyre jobb az állapota egyébként szépen javul nagyon!!!
2016. ápr. 5. 12:02
 36/38 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem nem biztos, hogy a párod önbizalmának a felépítését egy babavállalással kellene megoldanod. Amúgy is bizonytalan, ahogyan írod néha élni sincs kedve. Mi van akkor, ha a következő 9 hónapban nem úgy alakulnak a dolgaitok ahogyan te kalkuláltál, hogy simán belefér 1 fizetés mellé 1 baba? Mi van ha azt erősíted ezzel benne, hogy nem elég, hogy amúgy is munkanélküli és problémái is vannak, még 1 plusz dolog ami miatt aggódhat, és nem tudja megoldani. Nagyon buta dolog lenne erre fogni, hogy te már holnap gyereket akarsz. A párod depressziós, problémái vannak, és szerintem ezt oldjátok meg , ne gyereket tervezz a háta mögött. Ha valóban fontos neked ő, akkor kicsit gondolj bele az ő helyzetébe, ne pedig csak magadat nézd, mert nem biztos, hogy jól fog elsülni. Várd meg, hogy ő is akarja azt a gyereket legalább annyira mint te!
2016. ápr. 5. 12:21
 37/38 anonim ***** válasza:
Szia. Nem egy "pharmatexes" babyt ismerek.:) haajraaa!!! :))) ha muszaj alkalmazni mert o akarja.akkor legalabb merd a hődet es ovulacios teszt! Legalabb tudni fogod mikor kapd el tutira
2016. ápr. 10. 01:00
 38/38 anonim ***** válasza:
93%

Hát én meg ezer éve használom a pharmatexet és érdekes módon csak akkor estem teherbe mellette,amikor kint maradt az éjjeli szekrényen,mert nem használtam...szó szerint mellette estem teherbe!

Szóval ez a sok "pharmatexes baba" talán nem is pharmatexes baba,hanem csak sima " úgyisterhesleszekhaakarjaapukahanem baba"

2016. ápr. 10. 07:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!