Pharmatex kúppal védekeztünk a páromma, rá egy hétre a szokott időben megjött, de sokkal kevesebb, mint eddig, eddig eltartott egy hétig, most meg csak 2-3 napig, terhes lehetek?
Köszi a választ :-)
Csináltam tesztet,de lehet korán,mert nem mutatott semmit.
"Pharmatex kúppal védekeztünk..."
Az a kúp csak kiegészítő fogamzásgátlásra jó a kombinált védekezéshez. Azaz kúp + gumi vagy kúp + tabi kombóra,önmagában kevés de nem baj,remélem jó lecke lesz!
Ha erős vérzés volt akár csak 2 napig is akkor nem gondolnám, hogy babát vársz, de csinálj egy érzékenyebb tesztet a hét vége felé vagy a jövő héten. Ha egy hétre jött meg és ez időben is volt akkor elég valószínűtlen, hogy peteérésed volt az együttlét idejében, de mindenki szervezete más. Nekem jóval korábban van a peteérésem, de persze az én vagyok. Van pár jó cikk a neten arról, hogy mikor mennyi a hcg értéke a korai állapotos nőknek, olvasd el, számolgass és tesztelj rá a te idődben.
A kúppal nem de szokatlan menzesszel nekem van tapasztalatom, 3 napig tartott és nagyon minimális mennyiségileg, sőt, leginkább barna maszatolás volt. Óvszerrel védekeztünk de csak aggasztott, így csináltam egy tesztet ami persze negatív lett. Megnyugodtam utána. Egyébként nem tudom mi volt, a következő menzeszem már normálisan jött meg, a szokásos hossz és mennyiség is.
Ha tényleg aggaszt akkor egy hét múlva ismételd meg. A kúpról tényleg sok dolgot olvasni csak azt nem, hogy biztonságos lenne.
Nekem akkor volt rövidebb a menzeszem, mikor abban a hónapban kimaradt az ovum. Szoktam érezni mikor van, és abban a ciklusban nem éreztem a jeleket.
A pharmatex tényleg nem túl megbízható, de ettől eltekintve ne hinném, hogy terhes lennél, legalábbis a szédülés meg az ilyesmi tüneteket nem az okozza, ahhoz túl korai lenne, még ha terhes is lennél, csak akörül ágyazódna be, hogy ezt a kérdést kiírtad, és a tünetek csak azután kezdődhetnek. Tesztet is felesleges volt csinálni ilyen korán. Esetleg most hétvégén vagy jövő hét elején tesztelj újra, és ha az is negatív, akkor megnyugodhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!