Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát szeretnék! A párom azt...

Dertelik kérdése:

Babát szeretnék! A párom azt mondta h ha "becsúszik"akkor jöhet. Pharmatex tablettát használunk. Ha szappannal fürdök elötte mekkora az esélye h terhes legyek? Ma van ovuláciom!

Figyelt kérdés
Baba,babát szeretnék,pharmatex baba

2016. ápr. 5. 08:21
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Azért vezettm.el mert azt mondták nem.fog életbe maradni....nem.tudtam volna egyedül.lelkileg végigcsinálni!és gyereket szeretnék amiota az eszemet tudom...nem az önbecsülése miatt akarom....
2016. ápr. 5. 10:41
 22/38 anonim ***** válasza:
Ki nem fog életben maradni?? A gyerek vagy a párod??
2016. ápr. 5. 10:49
 23/38 anonim ***** válasza:

".csak nem biztos magában...de tudom h ogen is jo apa lesz....és igen is kellene neki ez a lökés h elfogadja magát!!!"

Ezt írtad. Magyarázd el nekem, hogy ez mit jelent.

2016. ápr. 5. 10:51
 24/38 A kérdező kommentje:

A párom a baleset után....

a lökést arra értettem h most eléggé el van keseredve h már nem olyan mint a baleset elött!de idö kell a javuláshoz..és vannak elég rossz napjai..amikor élni se akar szinte...igy lenne egy olyan dolog amiért igen is érezze h élnie kell!!!!!! És baleset elött tényleg mindennél jobban akarta!!soha nem védekeztünk! Sajnos a baleset napján akartam elmondani h baba lesz de már nem tudtam...

2016. ápr. 5. 11:05
 25/38 anonim ***** válasza:
Miért nem tudtad?
2016. ápr. 5. 11:08
 26/38 A kérdező kommentje:
Mert aznap volt a baleset és kómába esett....azt mondták h nem is fog felébredni soha...
2016. ápr. 5. 11:12
 27/38 anonim ***** válasza:
Nem is tud a gyerekről? Hülyeséget csináltál, hogy elvetetted.
2016. ápr. 5. 11:14
 28/38 anonim ***** válasza:
Pont ezért nem vetettem volna el...
2016. ápr. 5. 11:14
 29/38 A kérdező kommentje:

Hát nem tudott..mivel akkor akartam elmondani neki....de már nem tudtam...

Azt könnyü mondani h épp azért nem....hát tudod amikor ott vagy..ez nem éppen olyan egyszerű...mikor azt mondják h soha nem fog felébredni az akit mindennél jobban szeretsz....és h lásd a gyerekét...belehaltam volna a fájdalomba...deittmost az a lényeg h igen is akarom...és semmi pénzért nem tenném meg mégegyszer....és most fél...de ez elmulna az biztos ha esetleg terhes lennék...ö lenne a legboldogabb!

2016. ápr. 5. 11:23
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
Vagy elmúlna vagy nem. Egy gyerek nem csak javítani tud ám a dolgokon. Sőt, gyereket nem azért kell vállalni, hogy kilábaljunk a depresszióból...
2016. ápr. 5. 11:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!