Babát szeretnék! A párom azt mondta h ha "becsúszik"akkor jöhet. Pharmatex tablettát használunk. Ha szappannal fürdök elötte mekkora az esélye h terhes legyek? Ma van ovuláciom!
".csak nem biztos magában...de tudom h ogen is jo apa lesz....és igen is kellene neki ez a lökés h elfogadja magát!!!"
Ezt írtad. Magyarázd el nekem, hogy ez mit jelent.
A párom a baleset után....
a lökést arra értettem h most eléggé el van keseredve h már nem olyan mint a baleset elött!de idö kell a javuláshoz..és vannak elég rossz napjai..amikor élni se akar szinte...igy lenne egy olyan dolog amiért igen is érezze h élnie kell!!!!!! És baleset elött tényleg mindennél jobban akarta!!soha nem védekeztünk! Sajnos a baleset napján akartam elmondani h baba lesz de már nem tudtam...
Hát nem tudott..mivel akkor akartam elmondani neki....de már nem tudtam...
Azt könnyü mondani h épp azért nem....hát tudod amikor ott vagy..ez nem éppen olyan egyszerű...mikor azt mondják h soha nem fog felébredni az akit mindennél jobban szeretsz....és h lásd a gyerekét...belehaltam volna a fájdalomba...deittmost az a lényeg h igen is akarom...és semmi pénzért nem tenném meg mégegyszer....és most fél...de ez elmulna az biztos ha esetleg terhes lennék...ö lenne a legboldogabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!