Dertelik kérdése:
Babát szeretnék! A párom azt mondta h ha "becsúszik"akkor jöhet. Pharmatex tablettát használunk. Ha szappannal fürdök elötte mekkora az esélye h terhes legyek? Ma van ovuláciom!
Figyelt kérdés
Baba,babát szeretnék,pharmatex baba2016. ápr. 5. 08:21
1/38 anonim válasza:
Tehát át akarod vágni? Okos.... Az in be csúszás után simán lehet hogy meggondolja magát, hogy még se kell.... Mondjuk a pharmatex nagyszeru cucc, ha nem fogamzásgátlás a cél, úgyhogy az esély nagy
2/38 anonim válasza:
Nem értem. Babát akartok,de védekezel? A pharmatex tabletta tönkreteszi a spermiumokat,ezáltal a hímivarsejtek életképtelenné válnak. Nem fog segíteni a szappan...
3/38 anonim válasza:
A szappannak nem sok köze van a teherbeeséshez. Viszont, ha terhes szeretnél lenni beszéld meg a pároddal hogy ne használjátok a pharmatexet. Valamennyire véd a pharmatex is, bár sokan esnek teherbe mellette de azért ez nem ilyen egyszerű! Egézsséges nem vedekező pároknál is kb 20% az eselye a teherbe esésnek egy adott hónapban. Sokmindennek kell együttesen meglennie ahhoz hogy meglegyen a megtermékenyítés, majd rá 12-14napra a beágyazódás. Sok minden függ a testedben lévò körülményektől is. Van e valóban peteérés, odaér e a kiskatona, ha igen jól megy e végbe a sejtosztódas, ha odaér a méhbe, elég vastag e a méhnyálkahártya! Szóval ne éld bele magad abba hogy védekezés mellett rögtön terhes leszel! Inkább beszéld meg hogy ne használjatok semmit!
4/38 anonim válasza:
ismered azt a kifejezést, hogy pharmatex baba? na, nemsoká megismered.:)
egyébként ha szappannal mosod meg magad, akkor tönkreteszed a flórádat, szerintem inkább Saforelle mosakodót vagy sima vizet használj. a spermákat egyik se öli meg, viszont legalább neked jobb lesz.:)
5/38 anonim válasza:
Attol fuggetlenul ,hogy a pharmatex nem a legjobb,attol meg "vedekezes" es elpusztitja a spermak ostorreszet. 50-50 hogy becsuszik -e mellette de jelen esetben a szappan nek fog csodat muvelni.
6/38 anonim válasza:
Miért nem beszélitek meg normálisan ezt, ahelyett, hogy trükközöl? Ha nem lenne gond, hogy becsúszik, akkor valószínűleg azért már készen álltok egy gyermek vállalására. Miért nem mondod meg a párodnak, hogy te nem arra akarsz alapozni, hogy vajon mikor csúszik be? És ha tényleg azt mondja, hogy hát mégsem kell a gyerek, mert ő igazából arra alapozott, hogy sosem fog becsúszni? Akkor mit csinálsz?
7/38 anonim válasza:
Hogy jön ide a szappan? Vagy te a hüvelyedet szappannal mosod? Egyáltalán minek mosod a hüvelyedet bármivel is?
A szappan lúgos kémhatású, ha a hüvelybe kerül, akkor a legjobb esélyed egy gombás fertőzésre van a felborult pH érték miatt.
8/38 anonim válasza:
A gyerekvállalásnak közös döntésnek kellene lenni. Vagy szerinted nem?
9/38 A kérdező kommentje:
Ő is benne van igazából tudom h örülne!ha már késik egyböl mondja h hol lesz a baba ágy...azért nem akar mert volt egy balesete és most nem dolgozik....a baleset elött nem is védekeztünk...terhes is lettem....ez nagyon nehéz volt azt mondták nem kel fel.soha többet....ezért az utolso pillanatba elvetettem....ezért nem.kell elitélni nem tudtam volna nézni ahogy öt látom benne.....szoval ez a helyzet....a azappant azért gondoltam merz az állitolag tönkreteszi a pharmatex hatékonyságát!
2016. ápr. 5. 08:48
10/38 anonim válasza:
Ha nem akartok gyereket, ott az óvszer. Ha akartok, akkor nem kell sem óvszer, sem szappan, sem Pharmatex, sem trükk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!