Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát szeretnék! A párom azt...

Dertelik kérdése:

Babát szeretnék! A párom azt mondta h ha "becsúszik"akkor jöhet. Pharmatex tablettát használunk. Ha szappannal fürdök elötte mekkora az esélye h terhes legyek? Ma van ovuláciom!

Figyelt kérdés
Baba,babát szeretnék,pharmatex baba

2016. ápr. 5. 08:21
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
72%
a MUNKANÉLKÜLISÉGRE AKARTOK GYEREKET??? bravó!
2016. ápr. 5. 09:01
 12/38 A kérdező kommentje:
Pffff idiota....én dolgozok és van pénzünk....minek szolsz hozzá ha csak a fa..ságot irod...csak nem biztos magában...de tudom h ogen is jo apa lesz....és igen is kellene neki ez a lökés h elfogadja magát!!!
2016. ápr. 5. 09:16
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

Azt te nem tudhatod, hogy fog érezni, ha besikerül a baba. A legtöbb pasiban ilyenkor van félelem is, hogy hogy fogja eltartani a családot. Benne még több lesz!

Amíg nem mondja azt, hogy minden rendben, kész a gyerekvállalásra, addig ne erőltesd, föleg ne így, hogy védekeztek de mégse...

A pharmatex bébiről annyit, hogy 6 éve nem jön.

Sokan erre fogják, hogy teherbe estek, mert szégyellik bevallani abortusz előtt, hogy nem védekeztek. Meg a nőgyógyász riogat vele, mert ezt neki nem kell felírni receptre, nincs belőle pénze. ;)

Több nőt ismerek, aki tabletta mellett esett teherbe, mint ahányan kúp mellett...

2016. ápr. 5. 09:30
 14/38 A kérdező kommentje:
-ign ez az h attol.fél h h fog eltartani...pedignem.kellene van pénzünk...nem mondom h gazdagok vagyunk de simán belefér....én 25 ö33....a kor is ng van...és elötte minden vágya a gyerek volt csak.most ettöl fél egyedül h mi lesz...ez pedig igen is baromság....a szappanos hülyeségröl.leteszek az tuti....
2016. ápr. 5. 09:38
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

Kétlem hogy a szappannal trükközés beválna, amellett a hüvelynek kimondottan árt a szappan.

Ha gyereket akarsz hagyd el a pharmatexet és kész.

2016. ápr. 5. 09:39
 16/38 anonim ***** válasza:
89%

Elég dúrván,csúnyán reagálsz nő léttedre...

De én is azt tudom mondani,hogy nem vállalnék így gyereket. Ezt az elhatározást akarni kell,mert az erőltetésnek sohasincs jó vége. Ha rosszul leszel? Vagy veszélyeztetett? Nem fogsz 100% táppénzt kapni,a spóroltot meg gyorsan felélitek majd és jön itt a kérdésed,hogyan osszak be 50.000 Ft-ot 1 hónapra ha még pelenkát,tápszert és számlákat is kell fizetni? Plusz,a babakelengye és orvoshozjárás sem olcsó mulatság. Azt mondom,gondold át. Egy gyerekhez szükség van a 2 fizura.

2016. ápr. 5. 09:42
 17/38 anonim ***** válasza:
30%
Hát ehhez muszáj nekem is hozzászólnom. Mi is Pharmatexet használunk! Én szeretnék már gyereket (párom tud róla), de várunk még vele. És ő is úgy van vele, ha becsúszik, természetesen jöhet, a körülmények adottak. De ettől függetlenül eszembe se jutna kijátszani! Mondom ezt úgy, hogy neki az se tűnne fel, ha be se raknám a kúpot. Sőt, sokszor már ő "célozgat" ilyen-olyan dolgokkal... Vagy legutóbb az ágyon maradt a Pharmatex csomagolása és poénosan mondtam neki, nézd csak, mondtam én hogy beraktam és itt lesz valahol a csomagolás is. Erre ő visszaszólt, hogy szerinted érdekel az engem? És vigyorgott. De amint írtam is, ezektől függetlenül direktben várunk még vele és nem célom a háta mögött szándékosan teherbe esni... Az anyagiakhoz pedig számold hozzá, hogy egy újszülött mellett (és talán terhesen se) nem fogsz tudni dolgozni! Vagyis ketten lesztek otthon, munka nélkül. Gratula...
2016. ápr. 5. 09:47
 18/38 A kérdező kommentje:
Kár h nem értetek meg.....:(((
2016. ápr. 5. 09:47
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha van pénzetek,mi a f...ért vetetted el az első gyereket???
2016. ápr. 5. 10:27
 20/38 anonim ***** válasza:
84%
Azért szülnél, hogy önbecsülést adj a párodnak? Vagy miért?
2016. ápr. 5. 10:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!