Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
A barátommal mindig úgy védekezünk,hogy óvszer,megszakítás és pharmatex kenőcs.A múltkor annyira felizgultam,hogy rácsúsztam a péniszéte,de csak a makk részre és csak egy pillanat volt.Nem biztos,hogy került belém előváladék,de lehetséges,viszont az előző ejakulációja óta többször is volt pisilni,így talán ürültek az esetlegesen benne lévő életképes spermiumok.2014. máj. 9. 18:30
1/3 anonim válasza:
Ez jó..."csak a makk részre"...hmm, hát onnan jön a lényeg! :D Terhes csak az nem lehet aki nem sexel... az esély megvan. Csak lehet nagyobb vagy kevesebb.
2/3 anonim válasza:
Nem értem a védekezési módszert, mi az, hogy óvszer, megszakítás és pharmatex kenőcs? Mert, amit elmeséltél, ott nem voltak ezek. A három együtt elég tuti, szerintem, de a rácsúszáskor ha nem volt óvszer és kenőcs sem, akkor drukkolok, hogy ne legyél terhes. A "csak egy pillanat", meg a "csak egy kicsit tette be" még senkit nem mentett meg, tudod, ezeknek a kis fickóknak nincs órájuk...
3/3 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Még hànyszor lesz fetéve ez a kérdés!!!komolyan màr!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!