Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki vár áprilisban pozitív...

Ki vár áprilisban pozitív tesztet?

Figyelt kérdés

Várok ide minden babaprojektes embert, aki áprilisban várja a pozitív tesztet ;)

Az egydzerűség kedvéért adjatok valami becenevet magatoknak :)

Továbbá, ha van valami tünetetek, azt is leírhatjátok :)

Én április 4.-ére nem várom :)

2016. márc. 14. 15:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/87 anonim ***** válasza:
Üzit írtam neked privátban!
2016. ápr. 12. 20:13
 82/87 anonim ***** válasza:

Sajnálom N . Ne add fel.

Mikor megjött újra és kiborultam ,hogy ennyire nem lehetek selejt ,férjem magához húzott,átölelt és mondta ,,ne add fel,sikerülni fog" .Baromira elbőgtem magam mert tudom neki se könnyű Én meg itt hisztizek neki folyton.

Most ott tartok,hogy clostyl 2 kör vége tegnap kaptam repesztőt nehogy ujra túlnője magát cisztává.Doki szerint próbáljuk meg mert nem volt még olyan hű de nagy pete ,de szerinte amire repeszt jó lehet ahogy addig a nyálkahártya is vastagodhat.

Kitartás mindannyiunknak :)

2016. ápr. 14. 14:41
 83/87 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Ma voltam uh.-n, és minden rendben van velünk. Már 5.4 mm a babucim, és dobog a pici szive :) Nagyon boldog vagyok!

Ma vagyok mensi szerint 8hetes+1napos, de az uh. szerint csak 6hét+2nap. Szóval jóval kisebb, mint ahogy gondoltam... De a lényeg ,hogy jól van :)

Dec. 6-ára várjuk a kis manót, életem legjobban várt Mikulása ;) :D

Üdv mindenkinek :)

Kitty

2016. ápr. 14. 19:07
 84/87 anonim ***** válasza:

N nagyon sajnálom!!!! Óh ez annyira nehéz lehet! Uh n derült ki hogy meghalt, vagy elvetéltél? Jaj most annyira elszomorodtam! Nekem is elmesélnéd hogyan történt?

Én ma vagyok mensi szerint 6 betöltött hetes, dokihoz majd csak 8+5 megyek. Én nem akartam sokkal hamarabb. Mindenféle tünetem van, pisilés, fáradékonyság, gyengeség, illat érzékenység, állandóan feszít a hólyagom. Remélem rendben van a baba.

Annus

2016. ápr. 15. 14:58
 85/87 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én április 20 körül nem várom. De igaziból nem tudom mikorra nem várom, mert 30 naposak voltak a ciklusaim és természetesen márciusban megnyúlt és 35 napos lett. Kalkulátor szerint 22-26 között nem várom.

Helyzet a következő: április 8-9-én pozi ovu tesztem volt (clearblue digitális) volt is erős ovus fájdalmam. Mindent beleadtunk p-szo-v-h együtt voltunk.

Tünetem lényegében nincs. Talán annyi, hogy zuhanyzáskor érzékeny a mellem és szokatlanul bő krémes folyásom van. Ma reggel mindjártmegjön érzésem volt ami szintén zsokatlan, mert sosem érzem, csak megjön és kész. De már nem is érzem a mindjártmegjönt.. Szóval nem tudom. :/

Elkezdtem nézni a hőmet, még sosem csináltam, azt sem tudom, hog kell.

Tegnap az ébredési 37,3 volt ma 37,4. Ez jó? Lehet baba? Tudom, hülye kérdés, mert nincs mihez viszonyítani.. :(

Elkezdtem jóstesztelni Lh-val és ma előttem egy HCG-t és negatív... :(

Talán a legtutibb az lenne, ha a ovum napjához 8-hoz adnék 10napot az 20-a és akkor tesztelnék. Vagy ha már van egy halom tesztem nézzem naponta az LH-t és a HCG-t is?

Remélem babás vagyok. Drukkoljatok légyszi. És írjatok bármi észrevételt, gondolatot, bármi okosat. Köszönöm szépen:

Edina

ciklus.hu

[link]

2016. ápr. 17. 08:01
 86/87 anonim ***** válasza:

[link]

Edina

2016. ápr. 17. 08:03
 87/87 anonim ***** válasza:

Bocsánat 12 napot adnék hozzá és úgy jön ki az ápr.20. Tesztelésre.

Edina

2016. ápr. 17. 08:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!