Ki vár áprilisban pozitív tesztet?
Várok ide minden babaprojektes embert, aki áprilisban várja a pozitív tesztet ;)
Az egydzerűség kedvéért adjatok valami becenevet magatoknak :)
Továbbá, ha van valami tünetetek, azt is leírhatjátok :)
Én április 4.-ére nem várom :)
Szia, én március végére nem várom én sem.
Az UH szerint 12. körül volt ovum. Tegnapelőtt volt pár csepp pecsételős vérzésem, és éreztem egy nagy nyilallást a méhemnél. Az első terhességemnél tapasztaltam ezt a nemvárt előtt. Úgyhogy most reménykedek... A nevem Virág.
Sziasztok!
Én április 2-ára nem várom, elvileg most volt a peteérésem és elcsíptük. Remélem. :) 5. próbálkozós hónap.
Szorítok mindenkinek!
Alíz
Nem hinném, hogy babatünet, de ovuláció után kb 2 nappal iszonyatosan megfájdultak a melleim és ez azóta is tart. Ilyen még soha nem volt. Mensi előtt egy-két nappal időnként, de az sem minden hónapban.
Valamitippetek, mitől lehet?
Alíz
Sziasztok lányok :)
Alíz! Nekem minden hónapban jön az ovu és utána már egészen a nemvártig fáj a mellem. Ez most is így van. Csak most az a fura, hogy éjjel felkelek, annyira fáj, napközben szinte nem is érzem :)
Hétfőn megvolt az ovum, de korábban volt, vagyis inkább reggel :) Talán sikerült elcsípnünk, mert vasárnap este voltunk együtt :)
Semmit nem érzek még, de azt hiszem, hogy húsvét hétfőn ellövök majd egy tesztet, meglátjuk, mit mutat :)
16-án a doki látott petesejtet azt mondta ,hogy 18 -án és utána 2 naponta legyünk együtt.19-20 án azt hittem szétdurranok ugy fájt a hasam.Olyan messze van jövőhét vasárnap,hogy most minden kis szösszenetre figyelek :D
Rumextalin
A melleim már nem fájnak annyira elviselhetetlenül, de ma az alhasam környéke kezdett el szurkálni párszor. Ezt még korainak tartom, nem tuxom mitől lehet. Akár lesz baba, akár nem, ez a ciklus kikészít, azt már érzem. :D
Teszteléssel megpróbálom megvárni a jövő szombatot.
Majd írj, mi lett a hétfői teszt eredménye!
Mellfájdalmon kívül valami tüneted van még?
Alíz
Hát nekem nagyon semmi tünetem nincs :) éjjeles voltam tegnap, és a köldököm szúrt. Hétfön ovu, kedd este hányingerrel feküdtem le és a hasam is fájt. :) Ezt sem tudom hova tenni. :D Most hogy felkeltem, feszül a hasam, de ez még korai lenne a babához. :)
Egyébként a cicim már napközben is fáj :) És fehér folyásom va, kis barnával. Ami fura, mert elvileg beágyazódás odébb van még. Hacsak a megtermékenyítés is járhat vérzéssel. :)
Kivi leszek a hétfői tesztre, de azért egy héttel hamarabb megcsinálni még esélyes hogy negatív lesz :)
Sziasztok, en aprilis 4-6 kozt nem varom.... Elozo honapban 12. cn-on volt pe-m (sajnos nem sikerult jol idoziteni az egyuttleteket, meg is jott 26. napra, ami azt jelenti hogy tokeletes 14 napos lutealis fazisom van), most marciusban a 17.cn-on volt (szerda) , ami pont jol is jott, mert a heten volt evfordulonk es mindennap sikerult egyutt lenni, kedd szerda, csutortok, pentek.. elvileg elkaphattuk. baratcserjet kezdtem szedni ebben a honapban, lehet az tolta el az ovut 5 nappal? majd meglatjuk :)
Altalaban 28-30 napos ciklusaim vannak, pe-t mindig onnan tudom hogy lezajlott hogy a melleim megduzzadnak, es nem kenyelmes a melltarto. A progeszteron szint no, az okozza a mellfeszulest, de ez teljesen normalis, a pe utani hasfajas is normalis, az is a progi szint novekedese miatt van, ennek meg semmi koze a babahoz... leghamarabb egy het mulva lehetnek tunetek pe utan.
En ket het mulva szerdan tervezek tesztelni. :)
Summer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!