Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sasszeműek, ugye ebből nem...

Sasszeműek, ugye ebből nem lesz pozitív?

Figyelt kérdés

Tudom nem làttok belém,de nincs több tesztem,a boltok meg zàrva.Konkrét tünetem nincs csak rettentően labilis vagyok idegileg. Én màr nem is tudom mit làttam vagy mit sem... 😐 Eléggé kivagyok.Tegnapi a teszt one step (sok jót nem hallotam róla) elvileg 16 a menstruàció esedékessége!

[link]

[link]

2016. márc. 14. 14:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ez negatív. De miért ne lehetne belőle pozitív? Korán teszteltél.

Nézd, én 17-re nem várom. Az első babámmal volt egy pár negatív tesztem és végül csak a nemvárt napján lett pozitív.

Most nem tesztelek 18-ig.

2016. márc. 14. 14:07
 2/11 anonim ***** válasza:
Negatív.
2016. márc. 14. 14:08
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. márc. 14. 14:09
 4/11 anonim ***** válasza:
Egyebként ügyeletes patika nincs?ott tudnál venni tesztet. Ha tütelmetoen vagy. Tudom ajánlani a cleablue tesztet. Nekem már a nem várt előtt 4 nappal pozi volt. Sok sikert! Kitartás!
2016. márc. 14. 14:27
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom melyik az ügyeletes patika,de mindegy is.Vàrok vele.Eddig akartam babàt,de nagyon elbizonytalanodtam.Így,hogy semki nem làt semmit,meg is nyugodtam vagy nem is tudom... Tiszta kavarc bennem minden.
2016. márc. 14. 14:31
 6/11 anonim ***** válasza:

1-es vagyok, tudom mit érzel, 3-4 negatív tesztem volt nekem is. És őszinte leszek, az első után tudtam, hogy várni kellene hogy megjön-e vagy sem de az első negatív teszt után úgy voltam vele már mindegy, minden reggel teszteltem. Volt meglepetés amikor pozitív lett, már nem is hittem benne.

Most viszont nem követem el újra ezt a hibát egyetlen tesztet se csinálok nemvártig.

Magamból kiindulva már most mindegy. Következő babánál/hónapban szerintem te is tudsz majd türelmesebb lenni a teszteléssel ennek meg mindegy már, de napközben ne tesztelj csak reggel.

2016. márc. 14. 14:44
 7/11 A kérdező kommentje:
Reggeli volt a tesz és nem is teszteltem előtte,a pàrommal vesztünk össze nagyon,ezért se bànnàm,ha nem jönne a pici!
2016. márc. 14. 14:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem feltétlen a kérdéshez tartozik, de ennyire összevesztetek? És ha pont a pozitív teszt hatására békülnétek ki? :) Vagy pont ez miatt vesztetek össze - ha nem vagyok túl indiszkrét? Én is voltam hasonló helyzetben, ezért kérdezem...
2016. márc. 14. 15:29
 9/11 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon!Köze nincs a terhességhez.
2016. márc. 14. 17:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor kívánom, hogy mielőbb rendeződjenek a dolgaitok! :)
2016. márc. 14. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!