Sasszeműek, ugye ebből nem lesz pozitív?
Tudom nem làttok belém,de nincs több tesztem,a boltok meg zàrva.Konkrét tünetem nincs csak rettentően labilis vagyok idegileg. Én màr nem is tudom mit làttam vagy mit sem... 😐 Eléggé kivagyok.Tegnapi a teszt one step (sok jót nem hallotam róla) elvileg 16 a menstruàció esedékessége!
Ez negatív. De miért ne lehetne belőle pozitív? Korán teszteltél.
Nézd, én 17-re nem várom. Az első babámmal volt egy pár negatív tesztem és végül csak a nemvárt napján lett pozitív.
Most nem tesztelek 18-ig.
1-es vagyok, tudom mit érzel, 3-4 negatív tesztem volt nekem is. És őszinte leszek, az első után tudtam, hogy várni kellene hogy megjön-e vagy sem de az első negatív teszt után úgy voltam vele már mindegy, minden reggel teszteltem. Volt meglepetés amikor pozitív lett, már nem is hittem benne.
Most viszont nem követem el újra ezt a hibát egyetlen tesztet se csinálok nemvártig.
Magamból kiindulva már most mindegy. Következő babánál/hónapban szerintem te is tudsz majd türelmesebb lenni a teszteléssel ennek meg mindegy már, de napközben ne tesztelj csak reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!