Miért nem jön a baba? Már évek ota!
Belenéztem az üveggömbömbe....
Ezt talán egy orvos jobban tudja, bár ennyi infóból ő sem fog tudni sokat segíteni!
Amikor nekünk nem jött évek óta, szépen bejelentkeztünk egy meddőségi központba.
Ott mindkettőnket kivizsgáltak, kiderült hogy nálam (nő) van endokrin probléma, inszeminációval fogant a nagyobbik fiunk, és 5 évvel később a kisebbik is.
A ciklusaim az elmúlt időszakban
December 1
Január 27
Február 15
Március 11
Szóval anyi hogy sem a gyógy növènyes teák semmi nem vált be most fogom használni a clostit remèlem az segitt az orvosom szerint türelem de jeszusom 3 ève türelmes vagyok a családban nincs ilyen csak velem az baj ha aktus után rögtön megyek a mosdóba ès szárazra törlöm mag am ?
Az nem lehet baj,h mosdóba mész, aminek fel kell jutnia az feljut. Én megmosom magam, mégis sikerült.
Próbáld ki,h peteérés környékén elmész egy teljes testmasszázsra. Vérbőséget okoz az egész testedben. Lehet semmi köze ahhoz,h nekünk sikerült, de én valamiért mégis ezt gondolom. Januárban a 14. napomon voltam masszázson és most 10 hetes múltam :) Premenst szedtem, folsavat és tőzegáfonyát egyéb gondjaim miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!