Ki vár áprilisban pozitív tesztet?
Várok ide minden babaprojektes embert, aki áprilisban várja a pozitív tesztet ;)
Az egydzerűség kedvéért adjatok valami becenevet magatoknak :)
Továbbá, ha van valami tünetetek, azt is leírhatjátok :)
Én április 4.-ére nem várom :)
Nekem ez a 9. DPO :)
Hétfőre nemvárom :)
Sziasztok!
N gratulálok!
Én mára, holnapra nem várom. Szombaton lesz a szülinapom, akkor szeretnék tesztelni.
Hétfőn irtó hisztis voltam. Ma reggel volt kis pocak szurka, megjön érzés.
Mivel még szoptatom a kislányom, így a mell érzetek nem mérvadóak nálam.
Szurkolok nektek!
Annus
Gratulálok N!:)
Van fotód a tesztjeidről? Ha nem is a sajátom, de szeretnék pozi tesztet látni. :)
Nekem furcsán feszül a hasam, de nem mensis görcs már. Tegnap nem tudtam hason aludni, úgy fájt és húzódott, mintha legalábbis összevertek volna. Fél éjszakán át a tökéletes pózt kerestem, sehogy sem volt jó. :/
Én vasárnapra tervezem az első tesztet, persze ha nem jön meg szombaton. :)
Alíz
Egy kis infó a becenevemről: nem így hívnak, ezt a nevet szeretném adni majd a kislányomnak-ha összejön egyszer. :)
Ti milyen tesztet használtok majd? Én így hónap végén elég pénzszűkében vagyok, szóval max 2 tesztet tudok venni, szeretnék jól választani. Facelle-re gondoltam meg egy x epil-re talán. Predictor early nekem álpozitív lett múlt hónapban, olyat többé nem tervezek használni.
Alíz
Köszönöm a gratulációt! :) Képek:
Alsó a 9dpos, felső 10.Dpo
Felső a tegnap előtti alsó mai (15.dpo)
Alíz! Facellet vegyél mindenképp! Most kisérleteztem tesztekkel, az xepil fele olyan érzékeny!! A facelle már elég erős volt mikor az x-epilen nagyon halvány! Mindkét fajta facelle nagyon jó!! Drukk! :)
N, gratulalok :)
Nekem teljesen elmultak a PMS-es hangulatingadozasok, pedig mensi elott egy hettel egy hiszterika szoktam lenni. Ha hirtelen felallok, belenyillal alul petefeszeknel valami, kesszurasszeruen... Cicik meg mindig oriasiak, bar amugy 25.cn korul szoktak visszamenni meretileg tehat meg van egy napjuk..
En vettem elore Clearblue tesztet, itt var a fiokban :}
Summer
Szép erős pozi tesztek, még a 9. dpo is! :)
Köszi,én is a facelle-ről hallok jókat.
Summer, én is érzek hirtelen mozgásnál késszúrásszerű fájdalmat petefészeknél, de általában csak a jobb oldalinál. Reméljük jó jel! :)
Nagyon messze van még a vasárnap...
Alíz
Aliz, nekem baloldalt, de szerintem a baloldali petefeszkem volt most a soros ebben a honapban, mert pe korul is baloldalt ereztem... Egyelore jo jelnek konyvelem el :)
Meg mindig semmi PMS-tunet, hangulatingadozas es tarsai, tok stabilan jo a kedelyem, ami furcsa :) melleim viszont meg mindig feszesek. Altalaban az egyik jobban, meretbeli kulonbseg van koztuk, de most mintha a masik is kezdene felzarkozni es novekedni, telitodni... Harom nap mulva lenne esedekes a mensi.
Erdekes mert mult honapban mikor tok full negativat teszteltem a vegen, az osszes tunetet produkaltam, aludtam delutanonkent, hanytam olykor, eteleket kivantam :D, most meg semmi.
Na majd meglatjuk. Tobbiek? Kerdezo? :) Hogy vagytok?
Summer
Nekem megjött- vagy valami olyasmi... :( Reggelre volt két barnás cseppva tisztaságimon, azota is ilyen elszineződött folyasom van. De egyebkent se görcs, semmi. Ilyenkor már fetrengeni szoktam a fájdalomtól es előbb soha nem jött még meg.
Alíz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!