Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki vár áprilisban pozitív...

Ki vár áprilisban pozitív tesztet?

Figyelt kérdés

Várok ide minden babaprojektes embert, aki áprilisban várja a pozitív tesztet ;)

Az egydzerűség kedvéért adjatok valami becenevet magatoknak :)

Továbbá, ha van valami tünetetek, azt is leírhatjátok :)

Én április 4.-ére nem várom :)

2016. márc. 14. 15:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/87 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Már teszteltem pár napja, de eddig nagyon halványka volt a 2.csík. :/

Itt a ma reggeli tesztem :)

Kitty/24

[link]

2016. ápr. 1. 12:21
 52/87 anonim válasza:

Gratulálok, Kitty!:)

Nekem elmúlt a vérzés teljesen, de nagyon görcsöltem éjjel. :/ Nem tudom. Várok hétfőig, ha semmi, tesztelek.

Alíz

2016. ápr. 1. 12:35
 53/87 anonim ***** válasza:
Gratulálok Kitti! :) Alíz,drukkolok, ez azért jó hír! Én is görcsölgetek amúgy, olyan messze van még a jövőhét, mire dokihoz megyek. Aggódom, remélem minden oké lesz! N
2016. ápr. 1. 12:56
 54/87 anonim ***** válasza:

Köszi szépen lányok, aranyosak vagytok :)

Drukkolok nektek :)

2016. ápr. 1. 12:59
 55/87 A kérdező kommentje:

Sziasztok :)

Alíz tarts ki, pozi lesz az :)

Én úgy állok, hogy 11. dpo napom. Szédülés egész nap, alacsony vérnyomás (80/60) 90/60 helyett, fémes íz 2 napja. Cicifájás estére megszűnt ma is, tegnap is, reggelre megint fájt.

Holnap lehet tesztelek, de csak xepilem van :(

Talán. szerintetek? :)

Megy a drukk csajok :))

2016. ápr. 1. 19:45
 56/87 A kérdező kommentje:

Kitty! A halvány csík is csík :)

Te mikorra nem várod? :) Vagy nem vártad? :)

2016. ápr. 1. 19:46
 57/87 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Kitty, gratulalok :)

Aliz, mi ujsag veled?

Kerdezo, ezek jo jelek, szerintem, hogy allsz a kaveval? Nekem az elso terhessegemnel az volt a 'jel' hogy megundorodtam a szagatol :) Bar ahogy igy visszagondolok, az kesobb volt kicsivel, elobb a mensi maradt el...

En nem tudom, mi van, cicik meg mindig duzzadtak, pedig ilyenkor mar nem szoktak, kifejezetten fajdalmas hozzajuk erni. viszont nincs semmi joslo-fajas ami szokott lenni mensi elott. Ma reggel egy nagyon kicsit, tompan feszult a mehem, de elmult hamar. Elvileg holnap kellene megjonnie. Az egvilagon semmit nem erzek, a melleim az egyetlenek, amik masmilyenek mint szoktak lenni mensi elott kozvetlen. Ettol persze meg megjohet holnap...

Summer

2016. ápr. 2. 12:14
 58/87 A kérdező kommentje:

Hát én nem tudom, nekem mi lesz ebből. A cicim egyáltalán nem fáj. Szédelgés az van, nem annyira már mint tegnap, de azért van :)

Kv-val nincs bajom. A vattacukros parfüm a boltban nagyon büdös volt, pedig éltem haltam érte, de ez nem feltétlen jel :)

A fémes íz a számban immáron 3. napja folyamatosan megvan. :)

A hasam mintha menni akarna, de erőlködnöm kell, hogy sikerüljön :S (Bocsi :D )

2016. ápr. 2. 13:04
 59/87 anonim ***** válasza:

Femes izt en is erzek, meg olykor emelygest is, de ezt okozhatja a kozelgo mensi is. Eddig minden honapban ereztem emelygest mensi elott 1-2 nappal. Nem tekintem 'jel'nek. A szedules lehet eppen jel, de szerintem hetfonel elobb ugysem tudod meg, hogy amit erzel, az mensi vagy terhesseg jele-e. Te irtal ki uj kerdest? A negativ teszt sem jelent semmit, tegnap en is ellottem egyet, persze negativ lett. De az en pe-m valszeg kesobb volt, 18. cn-n, tehat onnantol szamitva minimum 14 nap varakozasi ido, lehet te is koran teszteltel. Mint ahogy en is:) Ha neked ovu utan szokott kezdeni fajni a melled, es most egy hettel kesobb kezdett fajni akkor nem lehet, hogy kesobb volt ovud, mint hitted? Ebben az esetben pedig nem a 12.dpo-n vagy, hanem mondjuk a 8.-on?

Csak a sajat tapasztalataimat tudom mondani, elso terhessegemnel az egvilagon semmi jel nem volt, se szedules, se mas, csak hogy elmaradt a mensi, meg egy kis minimalis mellfeszules, ami a mensi elmaradasa utani heten fokozodott hogy mar nem tudtam hason aludni tole. Utana jott a barnazas is, nem elotte, 5. heten.

Az elso jel a mensi elmaradasa, legy turelmes hetfoig :) bar ha kesobb volt ovud, akkor kesobbre (nem) varhato a mensi is.

Summer

2016. ápr. 2. 15:54
 60/87 A kérdező kommentje:

Igen, én voltam az új kérdés feltevője :)

Abban biztos vagyok, hogy akkor volt ovum :) (21.-én) megérzem mindig. És végülis bár később kezdett el fájni, mégsem éri el azt a fájdalom szintet, mint szokott. sőt, most mondanám, hogy nem is fáj :D Tegnap előtt estére teljesen elmúlt, reggelre meg újra fájni kezdett...

Hát nem tudom :D

Sosem szoktam szédülni és ilyen íz még életemben nem volt a számban :D

2016. ápr. 2. 16:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!