Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki vár áprilisban pozitív...

Ki vár áprilisban pozitív tesztet?

Figyelt kérdés

Várok ide minden babaprojektes embert, aki áprilisban várja a pozitív tesztet ;)

Az egydzerűség kedvéért adjatok valami becenevet magatoknak :)

Továbbá, ha van valami tünetetek, azt is leírhatjátok :)

Én április 4.-ére nem várom :)

2016. márc. 14. 15:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/87 anonim válasza:

Most vagyok 9. dpo-n. És ma elkezdődtek a mensis tünetek, néha begörcsöl a hasam. Szóval azt hiszem, marad a kövi hónap. :(

Alíz

2016. márc. 26. 23:21
 22/87 anonim válasza:

Mi újság veletek, lányok? :)

Alíz

2016. márc. 29. 15:06
 23/87 anonim ***** válasza:

En most vagyok a 23. napon, mellfeszules meg megvan, neha mintha tuvel szurkalnak a mellbimbomat belulrol. Ez uj, de lehet nem figyeltem fel eddig ra, es semmit nem jelent... kremes folyas, de ez is okes tekintve hogy ot nap van meg a nemvartig. Neha enyhe gorcsok, de nem veszes. Ebbol meg barmi lehet...

Es te, Aliz? Tobbiek?

Summer

2016. márc. 29. 15:12
 24/87 anonim válasza:

Nekem még 4 nap a nemvártig. Nem tudom, két napja biztos voltam abban, hogy meg fog jönni, olyan erős görcseim voltak. Ma meg már csak egyszer volt és enyhe. A melleim fájnak, viszketnek. Én is úgy vagyok vele, hogy ebből még bármi lehet. Ami furcsa, elmaradt a "mindjárt megjön falánkságom", pedig az minden hónapban van egy héttel előtte kb. :D Remélem nem jön meg... Te megvárod a nemvárt napját teszteléssel?

Alíz

2016. márc. 29. 15:18
 25/87 anonim ***** válasza:

Hey, ezek jo jelek! :) Nekem is viszketett tegnap a tuszurkalas utan, nem emlekszem hasonlora mult honapbol, amikor PredictorEarlyvel mar 24.cn-on boszen tesztelgettem /persze negativ volt, de utolag kiszamolva teljesen rosszkor voltunk egyutt, eselyuk se volt a fiuknak/. Most megvarom a 28.cn-t, ami vasarnap. Semmi esetre sem elobb.

Nekem tegnap volt falank napom, osszevissza ettem mindent:)

Viszont a PMS-szeru hangulatingadozasok megjelentek, szoval nem elem bele magam semmibe vasarnapig.

Summer

2016. márc. 29. 15:53
 26/87 A kérdező kommentje:

Sziasztok :)

A 23. cn- on vagyok.

A napokban jelentkezett nálam hányinger, derék és alhasi csipkelődés, pici hasmenés is.

Ami most teljesen más a ciklusaimhoz képest, nem fáj ovu óta a mellem. Csak nagyon kicsit fájt, tegnap óta erősödik. Ma reggelre már be is keményedett.

Megjön érzésem volt tegnap és a vérnyomásommal is van valami, mert pöttyöket látok :)

Ja meg tegnap még alul olyan lüktető érzésem volt, mint a mensi első napján. Mintha valami nagy munkálat folyna a méhemnél :)

Teszttel megvárom a hétfőt, vagy a vasárnapot ;) Türelem csajok, hamarabb ti sem teszteljetek, hisz babát szeretnénk :)) Ha ezt a pár napot nem bírjuk ki, mi lesz a további 8 hónapig? :))))

2016. márc. 30. 07:47
 27/87 anonim ***** válasza:
Sziasztok csajok! N vagyok, még az elején írtam. Már vannak pozitív tesztjeim, kalkulátor szerint 4hét 2napos kismami vagyok! Drukk mindenkinek! :)
2016. márc. 30. 08:12
 28/87 A kérdező kommentje:

Szia N!! :)

Gratulálok :)

Van valami tüneted? Vagy beágyazódás körül éreztél valamit?

Az enyémre mit mondasz? :))

2016. márc. 30. 08:17
 29/87 anonim ***** válasza:
Igen,bőven van. Hányinger,+ már most ennék mindent mindennel kb.,hasam fájdogál,mellem érzékeny, sokat pisilek.:) Beágyazódást egyértelműen éreztem, furcsán fájt, feszült, húzódott a hasam, meg olyan nyomás szerű érzést tapasztaltam. 2 napig ment kicsit a hasam, akkor volt a beágyazódás. Már a 9. Dpon a facelle tesztem látható pozitív lett, ráadásul délután.
2016. márc. 30. 08:30
 30/87 anonim ***** válasza:
Ja, a te tüneteid is biztatóak, de még bármi lehet. Hanyadik dpo? N
2016. márc. 30. 08:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!