Ki vár áprilisban pozitív tesztet?
Várok ide minden babaprojektes embert, aki áprilisban várja a pozitív tesztet ;)
Az egydzerűség kedvéért adjatok valami becenevet magatoknak :)
Továbbá, ha van valami tünetetek, azt is leírhatjátok :)
Én április 4.-ére nem várom :)
Most vagyok 9. dpo-n. És ma elkezdődtek a mensis tünetek, néha begörcsöl a hasam. Szóval azt hiszem, marad a kövi hónap. :(
Alíz
Mi újság veletek, lányok? :)
Alíz
En most vagyok a 23. napon, mellfeszules meg megvan, neha mintha tuvel szurkalnak a mellbimbomat belulrol. Ez uj, de lehet nem figyeltem fel eddig ra, es semmit nem jelent... kremes folyas, de ez is okes tekintve hogy ot nap van meg a nemvartig. Neha enyhe gorcsok, de nem veszes. Ebbol meg barmi lehet...
Es te, Aliz? Tobbiek?
Summer
Nekem még 4 nap a nemvártig. Nem tudom, két napja biztos voltam abban, hogy meg fog jönni, olyan erős görcseim voltak. Ma meg már csak egyszer volt és enyhe. A melleim fájnak, viszketnek. Én is úgy vagyok vele, hogy ebből még bármi lehet. Ami furcsa, elmaradt a "mindjárt megjön falánkságom", pedig az minden hónapban van egy héttel előtte kb. :D Remélem nem jön meg... Te megvárod a nemvárt napját teszteléssel?
Alíz
Hey, ezek jo jelek! :) Nekem is viszketett tegnap a tuszurkalas utan, nem emlekszem hasonlora mult honapbol, amikor PredictorEarlyvel mar 24.cn-on boszen tesztelgettem /persze negativ volt, de utolag kiszamolva teljesen rosszkor voltunk egyutt, eselyuk se volt a fiuknak/. Most megvarom a 28.cn-t, ami vasarnap. Semmi esetre sem elobb.
Nekem tegnap volt falank napom, osszevissza ettem mindent:)
Viszont a PMS-szeru hangulatingadozasok megjelentek, szoval nem elem bele magam semmibe vasarnapig.
Summer
Sziasztok :)
A 23. cn- on vagyok.
A napokban jelentkezett nálam hányinger, derék és alhasi csipkelődés, pici hasmenés is.
Ami most teljesen más a ciklusaimhoz képest, nem fáj ovu óta a mellem. Csak nagyon kicsit fájt, tegnap óta erősödik. Ma reggelre már be is keményedett.
Megjön érzésem volt tegnap és a vérnyomásommal is van valami, mert pöttyöket látok :)
Ja meg tegnap még alul olyan lüktető érzésem volt, mint a mensi első napján. Mintha valami nagy munkálat folyna a méhemnél :)
Teszttel megvárom a hétfőt, vagy a vasárnapot ;) Türelem csajok, hamarabb ti sem teszteljetek, hisz babát szeretnénk :)) Ha ezt a pár napot nem bírjuk ki, mi lesz a további 8 hónapig? :))))
Szia N!! :)
Gratulálok :)
Van valami tüneted? Vagy beágyazódás körül éreztél valamit?
Az enyémre mit mondasz? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!