Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Márciusban ki vár pozitív...

Márciusban ki vár pozitív tesztet?

Figyelt kérdés
Drukkolok mindenkiért,aki pozitívat vár a következő hónapban! :)
2016. febr. 23. 13:24
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 alma225 válasza:
Sziasztok! Nekem 03.05-én kellett volna megjönnie, mellfeszülésen kivűl egyéb tünetem nincsen. Viszont a szombati és a vasárnapi tesztek is negatívak lettek.:( Szerintetek még reménykedhetek? Mindenkinek sok sikert és pozitív gondolatokat kívánok a teherbeeséshez. :) :):)
2016. márc. 7. 21:36
 52/68 Mono144 ***** válasza:
Sziasztok! Ma végre vittem a vér-vizelet leletem a nőgyógyászhoz. Nem volt vészes a megfázás miatt a leletem, sőt bevallom rosszabbra számítottam, szerintem a doki is, így csak pihenést javasolt, és jövőhét péntekre visszarendelt UH-ra. Nagyon remélem hogy icurka-picurka jól van odabenn, és nem befolyásolta az én nyavajám :) Rajtam kívül van még valaki aki azóta tesztelt? Sokan írtátok a nem várt mai napot? Veletek mi újság?
2016. márc. 8. 18:05
 53/68 anonim ***** válasza:
Szia Mono örülök hogy jobban vagy! Pihenj sokat :) ! Én vasárnapra nem vártam, eddig még nem jött meg, de nem teszteltem még, mert csak 11 nap telt el az aktus óta ( korábban írtam hogy nem valószínű hogy sikerül, mert 24. napon voltunk együtt) 33 napos a ciklusom... de lehet mégis csak?? Ma tüsszentettem és nekem is meghúzódott lent vagy nem tudom hogyan írjam le...húzódik, feszül a hasam és a mellem is el kezdett feszülni.... igazából nem tudom mikor lenne értelmes tesztelni... még bármi lehet...
2016. márc. 8. 19:41
 54/68 anonim ***** válasza:
Holnap reggel tesztelek, ma van a nem várt napja.
2016. márc. 8. 20:41
 55/68 A kérdező kommentje:
#54 teszteltel? Mi lett? :)
2016. márc. 9. 12:54
 56/68 anonim ***** válasza:
Teszteltem és negatív,de nem is jött meg. Várok hétvégéig ha nem jön meg újra tesztelek. Mára nem vàrtam akkor nem kéne màr kimutatnia a tesztnek?
2016. márc. 9. 20:13
 57/68 anonim ***** válasza:
Nekem pedig 3 nap keses után ma reggel Megjött :( ... Drukkolok akinek még sikerülhet!
2016. márc. 10. 11:58
 58/68 Mono144 ***** válasza:

Csirke18 sajnálom :( de fel a fejjel, jön az a bébi nem sokára...türelem.

Nálunk tegnap éjjel volt valami rózsaszínes folyás szerű, így berobogtam a Baross u-i klinikára, ahol végül megvizsgáltak, és láttam a petezsákot (4hét+6 nap) méhen belül van a pöttyöm :) Nem találtak semmi, és ez a rózsaszínezés is abba maradt. Fogalmam sincs mitől lehetett, első lányomnál ilyen soha sem volt. Jövőhéten vissza kell mennem UH-ra, aztán ha ott ismét minden oké, kapok utrogestant aminek örülök az elsőnél is kaptam. Annyit mondtak, hogy ha görcsölök, vérzek, irány vissza a kórházba. Szorítsatok hogy minden rendben legyen!

2016. márc. 12. 08:41
 59/68 anonim ***** válasza:

Sziasztok :)

Nos hát én a márciusi pozitív tesztemről lecsúsztam, de áprilisban még lehet összejön :)

Sajnos megjött nekem 7.-én, de sebaj.. új hónap, új remények :)

Gratula a babásoknak és kitartást a negatív teszteseknek :)

Törpe

2016. márc. 14. 09:24
 60/68 A kérdező kommentje:
En meg sosem vartam ennyire a mensi idejet... 2het van addig,apaval rajta vagyunk nagyon! :) az egyik naptar mara,a masik holnapra teszi az ovut! Ejszaka egyutt voltunk. Ma nem,de holnap ismet..! 😁 remelem 2het mulva pedig nem fog megjonni..
2016. márc. 15. 14:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!