Köszönöm kedvesek vagytok, akkor bízom csak el magam ha Uh-n látjuk a szívhangot, akkor elhiszem hogy lesz babó :) Mindenkinek kitartást, és írjatok :)))))
2016. márc. 4. 19:15
43/68 anonim válasza:
Mærcius 8-ra nem vàrom. A megszokott tünetek nincsenek nem fàj a mellem, nem görcsölök, sokat jàrok pisilni, érzékeny a méhem. Nem merek tesztelni, majd csak 8-a utàn. Kinzó lassúsàggal mennek a napok ilyenkor.
2016. márc. 4. 21:42
44/68 anonim válasza:
Sziasztok, hoolnapra nem várom, de nem bírtam a kíváncsiságommal, ellőttem egy tesztet. Sajnos, full negatív 😦. Megbízható teszt (clearblue) nagyon kicsi esélyt látok, hogy mégse jönne meg... Nektek azért drukkolok, Mononak boldog babavárást! És mindenkinek, akinek később pozi lesz a tesztje.
Perle
2016. márc. 5. 06:31
45/68 Mono144 válasza:
Perle, sajnálom :( Én is nagyon félek jelenleg iszonyat fáj mindenem valószínűleg a lányomtól összekaptam az influenzát, és enyhén érzem két napja hogy mintha hüvelygombám lenne :( tudom doki de dolgoztam végig most meg nem tudom mit tehetnék. Ha kibírja a babó akkor egy igazi túlélő :(
2016. márc. 5. 08:24
46/68 anonim válasza:
Kibírja, erős te immunrendszered megvédi őt! Ne aggódj túl sokat! Perle
2016. márc. 5. 09:29
47/68 Mono144 válasza:
Köszi Perle a bíztatást :)igazán jól esik. férjem szerint szittya magyar :D
2016. márc. 5. 10:16
48/68 anonim válasza:
Sziasztok,
Holnap elérkezik nekem a nemvárt napja.
A hőm az elmúlt napokban: csütörtök: 35,8, szombat: 36, 3, ma 36,5. sokat járok pisilni, óránként. Estére megmaradt a megjön érzés derékfájással. Kivi leszek.
Grat az eddigi pozitív tesztekhez :)
Törpe :)
2016. márc. 6. 08:44
49/68 Mono144 válasza:
Szia Törpe, kíváncsian várjuk az eredményt. Sajnos én nagyon beteg lettem nem tudom mi lesz a vége...bevallom nincs jó érzésem :( lázam nincs mert ahogy lehet nyomom le de akkor is félek
2016. márc. 6. 09:36
50/68 anonim válasza:
Szia Mono! Szorítok neked! Hogy kezeled magad? Nekem a tegnapi negatív teszt ellenére ma nem jött meg, pedig napja van. Kicsit elkezdtem remébykedni, hátha... De holnap még megjöhet. Gyógyulj Mono! Irj pár szót magadról, hogy vagy! Suba! Kitartás, össze fog jönni a baba!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!