Márciusban ki vár pozitív tesztet?
Figyelt kérdés
Drukkolok mindenkiért,aki pozitívat vár a következő hónapban! :)2016. febr. 23. 13:24
11/68 anonim válasza:
Sziasztok, én március 5-re nem várom. Úgy látom egész sokan vagyunk akiknek izgalmasan alakul a hétvége. Ki mikor tervez tesztelni?
12/68 Mono144 válasza:
Én leghamarabb vasárnap de lehet inkább jövőhéten hétfőn :)
13/68 anonim válasza:
Mono144 akkor Te is két nappal a nemvárt előtt? Én is valahogy így tervezem, már tűkön ülök, de közben félek a csalódástól...
14/68 Mono144 válasza:
Igen a legérzékenyebb teszt kimutathatja, ha nem és közben meg sem jön tesztelek rá 2-3 napra ismét.
15/68 anonim válasza:
Március 8ra nem várom. A párom biztos benne, hogy baba lesz, én is nagyon bízom benne. Jövő hét végén tesztelek, remélem a legjobbakat😊. Mindenkinek drukkolok
16/68 anonim válasza:
Sziasztok, perle vagyok. Èn kivárom a nemvárt napját (ha bírom). Az márc. 6. vasárnap.
17/68 alma225 válasza:
Sziasztok! Én is március 6-ra nem várom a mensit. :) A ciklus 15-21 napjáig éreztem alhasi szurkálást, has feszülést, előtte ilyet még nem tapasztaltam soha.Mindenkinek drukkolok nagyon! :)
18/68 anonim válasza:
Sziasztok, én 3 napja érzek enyhe mensiszerű görcsöket és némi hasszurkát. Ez a 6-7-8. dpo. Remélem nem bebeszélem. Naptár és nyák alapján pont jókor voltunk együtt. :)
Perle
19/68 anonim válasza:
Javaslom, hogy aki akar, válasszonmagának egy nick nevet. Így könnyebb nyomon követni, kivel mi történik, és könnyebb megszólítani a másikat. :)
Perle
20/68 A kérdező kommentje:
En hetvegen tuti csinalok egyet! Mert bar megjott,2nappal elobb es ugy tunik,hogy csak 2napig tartott,max meg szerintem holnap kicsi,de ma is,ha nem csereltem volna higieniai szempont miatt,egy betet boven eleg lett volna egesz napra,epphogy volt rajta valami! Ja es mennyisegre es allagra is masabb volt mint a megszokott! Szoval meg bizakodom!nameg mivel amugy is keson jutottunk el addig,hogy ne csak fejben tervezzuk a tesot,hanem a gyakorlatban is,hogy addigra meg is jott par napra ra! Drukkolok mindenkinek! Nagyon remelem,hogy mindenki a pozitiv tesztjen fogja mutogatni nekunk hamarosan! 😊😘
2016. febr. 29. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!