Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Márciusban ki vár pozitív...

Márciusban ki vár pozitív tesztet?

Figyelt kérdés
Drukkolok mindenkiért,aki pozitívat vár a következő hónapban! :)
2016. febr. 23. 13:24
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
9 es voltam. :) Hogy vagytok csajok? Nekem olyan fura... Vasárnapra nem várom, mindig eros menzesz előtti tüneteim vannak, fáj a mellem, faj a hasam, kipattogzok, de most csak a mindjart megjön érzésem van 3 napja kb. tegnap ota meg nem áll ki a fejfájásom ( bar ez lehet az idojarastol) a mellem csak néha viszket meg meg van duzzadva de nem fáj és az arcomon sem ragyás...
2016. márc. 3. 13:56
 32/68 anonim ***** válasza:

Èn tegnapra nem vàrtam. Nem is jött meg szerencsère.

De tegnap görcsölt a hasam. A tesztel vàrok hètvègèig.

A fejem megàlàs nèlkül fàj. Meg a mellem is fàj.

2016. márc. 3. 14:01
 33/68 anonim ***** válasza:
De izgalmas :) drukkolok suba ez már elég biztató, hogy nem jott meg :)
2016. márc. 3. 14:34
 34/68 anonim ***** válasza:

Én is drukkolok neked!

Majd írj ha nálad van valami fejlemény.

2016. márc. 3. 14:53
 35/68 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos meg jött..... 😢
2016. márc. 3. 19:01
 36/68 anonim ***** válasza:
Ooo sajnálom 😩 de hamar eljön a következő lehetőség. 😊
2016. márc. 3. 22:24
 37/68 anonim ***** válasza:
Szia Csirke18! Én is vasárnapra nem várom. Te mikor tesztelsz? Én megpróbálom kivárni a vasárnapot, de már egyre türelmetlenebb vagyok...
2016. márc. 3. 23:15
 38/68 Mono144 ***** válasza:
Sziasztok! Suba sajnálom hogy nem jött össze, kívánom hogy hamar sikerrel járjatok. Nálunk elég nagy az esély, tegnap pozitívat teszteltem nem várt előtt 6 nappal, de meglátjuk. Viszont minden tünet egyre erősebb, alhas feszülés, mellfájdalom...remélem sikerül, de már a célnál járunk :)
2016. márc. 4. 06:14
 39/68 anonim ***** válasza:

Gratulálok Mono!  Én 2 nappal vagyok a nemvárt előtt, de még nem mertem tesztelni. Ha bírom, kivárom a nemvárt napját.

Perle

2016. márc. 4. 07:53
 40/68 anonim ***** válasza:
Szia 37-es 😊! Megpróbálom kivárni a vasárnapot, direkt nemm vettem még tesztet, hogy ne legyen nagy a csábítás. Probálom a gondolataimatmás felé terelni.. Drukkolok Neked! Mono neked pedig gratulálok :)
2016. márc. 4. 09:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!