Márciusban ki vár pozitív tesztet?
Figyelt kérdés
Drukkolok mindenkiért,aki pozitívat vár a következő hónapban! :)2016. febr. 23. 13:24
1/68 anonim válasza:
Igaz nem márciusba hanem már most ho végére....
#Do
3/68 anonim válasza:
Szia! Én március 8 környékén nem várom! Épp most írtam ki én is egy hasonló "izguljunk együtt" típusú kérdést. :)
Te kedves kérdező mikorra nem várod?
4/68 A kérdező kommentje:
Az a helyzet,hogy bar gondolatban sokszor felmerult es sokat beszeltunk rola,de tettekben meg csak most nyilvanult meg,mensi elott egy hettel. Szoval jelenleg csak remenykedek,hogy ebbe a honapban nem jon meg. Ha megis, marciusban ujabb esely! Egyebkent a masodik picur lenne,mar van egy kiralylanyunk! O is elsore osszejott es akkor sem volt peteeresem,szoval hatha :) drukkolok nektek! :) remelem aki meg erre a honapra varja,annak sikerulni fog :)
2016. febr. 23. 13:43
5/68 anonim válasza:
Sziasztok! Én elvileg márc.14 körülre nem várom! Ma voltam 10.napi hüvelyi uh-on. A bal oldali pf-ben 17mm - es domináns tüsző lett a Clostytól. Csütörtökön megyek megint uh-ra. Ez a 3.clostys hónapom. Most váltottam dokit, mert az előző sok mindent nem mondott el és nem is csinált peteérés követést!
17 hónapja próbálkozunk a babával. Már nagyon várjuk!
Drukkolok nektek is! ☺
6/68 anonim válasza:
Ohh kérdező!! Nektek már van egy baba?! Gratulálok! Remélem nekünk sem kell már sokáig várni rá ! ☺
7/68 A kérdező kommentje:
Igen utolso,mar van egy kislanyunk! :) remelem nem varat sokaig a masodik sem 😊 drukkolok neked is :)
2016. febr. 24. 16:25
8/68 anonim válasza:
Sziasztok, én március 6-ra nem várom. Reménykedem.
9/68 anonim válasza:
Én is március 6-ra nem várom. Bár 26-án voltunk együtt így sajnos nem sok esély van, de reménykedem. :) Drukkolok nektek!
10/68 Mono144 válasza:
Sziasztok :) Én is március 8-ra nem várom a havit ;) nálunk is van már egy 3,5 éves lánykánk, de nagyon szeretnénk egy kis tesót. Úgy hogy mindenkinek drukk. Nálam enyhe tünetek minta lennének, hasfeszülés és szurka, mellnövekedés, bár nem élem bele magam, volt idő amikor sűrűn PMS-em volt,szóval lehet megint átvág a testem, de azért igyekszem bizakodni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!