Márciusban ki vár pozitív tesztet?
Figyelt kérdés
Drukkolok mindenkiért,aki pozitívat vár a következő hónapban! :)2016. febr. 23. 13:24
21/68 anonim válasza:
Sziaszok :) Én március 8.-ára nem várom :) Az a baj, hogy 8.-án és 9.-én éjjeles leszek. Úgyhogy én 8.-án reggel csinálok egy tesztet, ha nem jön meg :) Vagy a 6.-a korai lenne?
23.-án voltunk együtt, akkor éreztem hogy ovum van :)
22/68 anonim válasza:
Sziasztok! Èn màrcius 2-àr nem vàrom.
23/68 anonim válasza:
Szia Suba.A! Te akkor holnap tesztelsz? Utolsóelőtti! 2 nappal a nemvárt előtt lehet tesztelni, sztem.
perle
24/68 anonim válasza:
Szerintem ha nem jön meg akkor csak hètvègèn tesztelek,mert az elősző terhesègemnèl is a nem vàrt napon negativ lett ès egy hèt utàn erős pozitiv volt.
25/68 Mono144 válasza:
tudom senki sem orvos itt, de én úgy vélem lehet nem is terhesség hanem valami más lehet...képzeljétek olyan fura tüsszentettem és a méhszalag megfájdult. Mit gondoltok? Még van egy hetem a nem vártig. Elég tanácstalan vagyok :/
26/68 anonim válasza:
Mono144 ilyen nekem is volt már, jól meg is ilyedtem. Akkor -mint utólag kiderült- nem voltam terhes, de szerintem nincs összefüggés. Várj türelmesen, szerintem még bármi lehet.
28/68 Mono144 válasza:
persze igyekszem türelemmel lenni. Ma a férjem is közölte hogy szerinte terhes vagyok...rám nézett és mosolyogva mondta :) Én még arra is gondoltam hogy méh gyulladásom van, de gondolom az egész nap fájna és nem múlna el nyomtalanul időnként.
29/68 anonim válasza:
Tegnap este a a 23. CN-on estére megfájdult a derekam, émelyegtem, és az alhasam is fájt (mindjárt megjön érzés)
Vajon lehet, megkezdődött a beágyazódás? :P
Törpe
30/68 Mono144 válasza:
Szia, szerintem az émelygés csak később kezdődik. Persze lehet babó, de ez még nem feltétlenül jár ilyen típusú jelekkel. Nálam teljesen elmúlt minden tünet....várakozunk :) Akiknek most kellett tesztelni mi az eredmény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!