Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Márciusban ki vár pozitív...

Márciusban ki vár pozitív tesztet?

Figyelt kérdés
Drukkolok mindenkiért,aki pozitívat vár a következő hónapban! :)
2016. febr. 23. 13:24
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:

Sziaszok :) Én március 8.-ára nem várom :) Az a baj, hogy 8.-án és 9.-én éjjeles leszek. Úgyhogy én 8.-án reggel csinálok egy tesztet, ha nem jön meg :) Vagy a 6.-a korai lenne?

23.-án voltunk együtt, akkor éreztem hogy ovum van :)

2016. márc. 1. 10:51
 22/68 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Èn màrcius 2-àr nem vàrom.
2016. márc. 1. 12:21
 23/68 anonim ***** válasza:

Szia Suba.A! Te akkor holnap tesztelsz? Utolsóelőtti! 2 nappal a nemvárt előtt lehet tesztelni, sztem.

perle

2016. márc. 1. 12:51
 24/68 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem jön meg akkor csak hètvègèn tesztelek,mert az elősző terhesègemnèl is a nem vàrt napon negativ lett ès egy hèt utàn erős pozitiv volt.
2016. márc. 1. 13:51
 25/68 Mono144 ***** válasza:
tudom senki sem orvos itt, de én úgy vélem lehet nem is terhesség hanem valami más lehet...képzeljétek olyan fura tüsszentettem és a méhszalag megfájdult. Mit gondoltok? Még van egy hetem a nem vártig. Elég tanácstalan vagyok :/
2016. márc. 1. 21:00
 26/68 anonim ***** válasza:
Mono144 ilyen nekem is volt már, jól meg is ilyedtem. Akkor -mint utólag kiderült- nem voltam terhes, de szerintem nincs összefüggés. Várj türelmesen, szerintem még bármi lehet.
2016. márc. 2. 08:01
 27/68 anonim ***** válasza:
*ijedtem
2016. márc. 2. 08:02
 28/68 Mono144 ***** válasza:
persze igyekszem türelemmel lenni. Ma a férjem is közölte hogy szerinte terhes vagyok...rám nézett és mosolyogva mondta :) Én még arra is gondoltam hogy méh gyulladásom van, de gondolom az egész nap fájna és nem múlna el nyomtalanul időnként.
2016. márc. 2. 09:17
 29/68 anonim ***** válasza:

Tegnap este a a 23. CN-on estére megfájdult a derekam, émelyegtem, és az alhasam is fájt (mindjárt megjön érzés)

Vajon lehet, megkezdődött a beágyazódás? :P

Törpe

2016. márc. 2. 12:47
 30/68 Mono144 ***** válasza:
Szia, szerintem az émelygés csak később kezdődik. Persze lehet babó, de ez még nem feltétlenül jár ilyen típusú jelekkel. Nálam teljesen elmúlt minden tünet....várakozunk :) Akiknek most kellett tesztelni mi az eredmény?
2016. márc. 2. 21:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!