Nicol! Milyenek az ovutesztjeid? Nem linkeled be a képeket? :) hátha több szem többet lát :) terhességi tesztet is csináltál? Az milyen lett? Szép estét!
2016. jan. 8. 17:30
52/265 anonim válasza:
Sziasztok, Nekem meg 4 nap van a nem vartig. Kivarom, nem akarok negativat latni. :( De tartok tole, hogy nem sikerult. Semmi jelet nem tapasztalok, de mar mintha "bekepzelnek" dolgokat (hirtelen mellfajdalom/melszurka, ami el is mulik rogton, keserunek erzek neha eteleket...)
2016. jan. 8. 17:44
53/265 anonim válasza:
Es sziasztok meg egyszer. Az elozo hozzaszolo vagyok. Szoval: 7-esnek Gratula a teszthez, en latok ott egy masodik csikot. Jo volna, ha valakinek sikerul, feltoltene a pozitiv tesztet ide. Ha az enyem nem is lesz pozitiv, olyan jo lenne csendben orulni nektek... GY.
Nekem akkor sikerült a baba,de a 11.héten,szept.vegén elhalt. :(
Utána 3 nap múlva az Édesanyám ment el....😭
De most 2 ciklus után újra pozit teszteltem!!!!!!!!!!!
Veled mi újság van?
2016. jan. 8. 18:29
56/265 Manna24 válasza:
Szia! Hát figyeltem néha a topikokat, de nem írtam. Volt olyan hómap, hogy próbálkoztunk, volt, hogy nem úgy voltunk együtt. Nagyon sajnálom édesanyukád és a pici babukádat is! Viszont most nagyon gratulálok! :)
2016. jan. 8. 19:01
57/265 anonim válasza:
Na ez elég szép pozitív, remélem, nem lesz gond ezzel a terhességgel!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!