Kivancsi vagyok ki fog tesztelni pozit januar vegeig!? Josz egy ropke felmeresre?
#7 vagyok
Ma reggel megjött rendesen ahogy szokott, így a 41. napon, azaz az új ciklus 1. napján.
Így viszont érthetetlen a sok tünet és a két halvány pozitív teszt Predictor early és facelle tesztekkel. Ezek szerint az x-epil és a vaterás one step tesztek voltak megbízhatóak.
Sajnálom én is.
Lehet hogy neki indult, de nem tudott megtapadni.
Bár erre egyedül a pozitív tesztből lehet/ne következtetni, sajnos a tüneteket produkálhatod magadnak, ezt én is tapasztaltam az első próbálkozós hónapban.
Kérdező: tedd fel újra a teljes görbét, mert így nem lehet követni, hogy minden nap mondasz egy hőt, én nem vezetem. :)
Én végre lassan jobban vagyok, ma letettem minden gyógyszert, és optimistán úgy döntöttem, hogy nem hagyok ki ezért hónapot, szóval akciózunk (már hiányzott 3 hét elvonás után), aztán lesz ami lesz. Nekem még napok kérdése a pé.
Zsu
"lehet, hogy nálad is
hasonló dolgok állnak a háttérben?"
Nekünk még csak az első védekezés nélküli teljes ciklus volt ez, szóval azért nem arról van szó, hogy évek óta nem akar összejönni és már mindenben azt látom.
Mivel a ciklus közepén kezdted el csak mérni, meg nem mindig egy időpontban, ez így nem kiértékelhető.
Ha nem jön össze a baba, akkor jövő ciklusban már az első naptól mérd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!