Kivancsi vagyok ki fog tesztelni pozit januar vegeig!? Josz egy ropke felmeresre?
Ja és gratulálok a többieknek is! :) Ivett,azért próbálj meg pihenni! :) Tudom, hogy gyerek mellett, nem egyszerű, de meg kell próbálni! Én ma voltam nőgyógyásznál, csak kenetet vett és mondtam,neki, hogy 5 hónapja ( ez a 6. ) próbálkozunk a tesóval, de eddig semmi. Azt mondta, hogy ne akarjak tudományosan teherbe esni, mert az nem fog sikerülni ( nem hőmérőzök és nem is használok ovu tesztet )... Éljem az életem és össze fog jönni. :)
K
Sziasztok!
Ki hogy van azóta?
Nekem ma lett két csíkos, pedig nem is bíztam benne igazán, csak épp késett egy napja, ezért ellőttem a még otthon lapuló tesztet...
7 hónap várakozás. Sok is volt meg kevés is.
Általában csak a vérzés előtti utolsó napok voltak nehezek, a bizonytalanság miatt, amikor megjött, nekem utána mindig könnyebb lett.
Most nem is tudom, olyan furcsa, hihetetlen egyelőre, meg próbálok nyugodt maradni, hiszen még "bármi történhet".
Zsu
Értem, köszönöm.
A kivizsgálás elég megterhelő lehet, de talán mégis jobb, ha kiderül, mi a gond...
Sok sikert hozzá!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
itt az uj topik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!