Kivancsi vagyok ki fog tesztelni pozit januar vegeig!? Josz egy ropke felmeresre?

Sziasztok!
Szurkolok mindenkinek továbbra is,de sajnos én kiestem ebből a hónapból.Bár mensim még nincs,de a szép tesztem teljesen elhalványult.Holnaptól nem szedem tovább az utrót...talán meg is jön 1-2 napon belül.
Nicol

Sajnálom Nicol... :( Bár amíg nincs mensi, addig ne add fel! :) még bármi lehet! :) Mióta próbálkoztok?
T

Ó én ezen a bármi leheten már rég átestem....3 éve volt egy 8 hetes vetélésem...azóta próbálkozunk...de összeszámolva márciusba lesz 5 éve....orvosilag minden rendben van...idén belevágunk az inszembe vagy hagyjuk a francba és ha egyszer akar akkor majd lesz..
Nicol

Megkérdezhetem mennyi idős vagy Nicol?
T

Megkérdezheted!26 leszek márciusba...
Nicol

Hát akkor jó korán átestél egy csomó rosszon... :(
Én márciusban 28 leszek! :) Első terhesség, első tényleg normális kapcsolat. Az előző kapcsolatom 6 és fél évig tartott, de minden volt, csak nem normális.
Most két év alatt sikerült házat vennünk, és úgy néz ki megszületik a babó is a 3. évfordulónk előtt! :) (esküvő lett volna a terv, ha nem jön össze, de lehet azt csúsztatjuk most! )
Hova valósi vagy, hol laksz?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!