Megpróbálom majd lefényképezni, de halvány, és a kamerám nem túl jó.... Elvileg mára nem várom, de az ovum később volt, így inkább hétfőre, keddre nem várom.... Nagyon remélem, most már nem fog megjönni!!! :)
Nem tudom, mennyire látszik, de élőben ott van....
2016. jan. 16. 09:22
165/265 anonim válasza:
E vitamint, Vénusz cseppet szedjem tovább????
2016. jan. 16. 09:26
166/265 Manna24 válasza:
Határozottan ott van! :)
2016. jan. 16. 09:31
167/265 A kérdező kommentje:
sziasztok ! jobban vagyok , de nagyon faj a torkom , alig tudok beszelni . es remelem elmulik , mert holnap megyek meloba es nem tudom hogy fogok tudni beszelni a kliensekkel :D ittam terfalut , vettem be gyogyszert ! a homersekletem helyre allt , ma reggel megmertem es 36.5lett ... hamarosan megtudom hogy megjon e a mensim vagy mi lesz ! meg mindig barnazok , folyik valami aztan kiderul mikor jon meg ! A multhonapban 17 en voltam ugy hogy kb 20 ra kiderul
2016. jan. 16. 09:52
168/265 anonim válasza:
Örülök hogy jobban vagy.
Meg a sok szép pozitív tesztnek is! :)
Nekem már nem tudom mikor van/volt/lesz a pé, mert a szokásos erős derék/hasfájás most elmaradt. Viszont a termékeny nyák is elmúlt.
Ma vagyok a 16. cn-en, úgyhogy már azt sem tudom, mikorra nem várom majd...
Mondjuk a sok gyógyszertől, amit szedtem, az is lehet hogy nincs pé most, vagy eltolódik...
Zsu
2016. jan. 16. 15:11
169/265 anonim válasza:
Nekem nem erősödött mára a második csíkom... :(
T
2016. jan. 17. 08:59
170/265 anonim válasza:
T ne add fel a reményt habár én ezt a zöld csíkot se szeretem...múlt hónapba nekem ilyen lett a tesztem aztán nem erősödött és időben meg is jött...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!