Kivancsi vagyok ki fog tesztelni pozit januar vegeig!? Josz egy ropke felmeresre?
Ha beteg vagy és ilyen magas akkor sehogy :(
Nicol
Szerintem hanyagold a hőmérőzést ebben a ciklusban és ha lesz rá szükség, akkor a következőben kezdd újra.
És nagy jobbulást!
Nekem mostanság kell lennie a pé-nek, tegnap volt a legerőteljesebb termékeny nyákom, ma már nem olyan, viszont hasfájás sehol.
Sajnos max. ma tudunk együtt lenni, tegnap a férjem nagyon fáradt volt, és ma korán kellett kelnie, erőltetni meg nem akarom ezt. 3 napja volt az utolsó együttlét, meglátjuk mi lesz.
Zsu
Hát utána 14cn-en volt pozi az ovutesztem ahhoz meg ez nagyon erős mert akkor ez ma még csak a 11 dpo...
Nicol
Nicol!
Én régóta használom, sose láttam rajta semmit... Mondjuk eddig a zöldet használtam, ez meg a kék, de ugyanúgy 10-es...de szerintem is csak azt látom, hogy hol kéne lennie a csíknak, mert egyáltalán nem látom színesnek....
T
Azt hiszem, van egy halvány pozi tesztem....
T
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!