Kivancsi vagyok ki fog tesztelni pozit januar vegeig!? Josz egy ropke felmeresre?
Sajnos a 2. képen nem látok semmit :( Nekem ma eléggé elkezdett görcsölni a hasam, pedig elméletileg 3 napja, vagy max 4-5 lehetett az ovu, magnézium sem segít most... Még tuti nem lehet beágyazódás, szokásos ciklus közbeni görcsölgetés lehet, kellett abbahagyni a barátcserjét :( Kérdező, veled mi a helyzet? :)
#7 voltam
Azóta se jött meg de nincs baba. Tegnap elmentünk ügyeletre mert görcsölt a hasam alja plusz nagyon enyhe pár csepp pecsételő vérzés volt, de a doki nem látott semmit UH-n, csak lecseszett minek jöttem. Fura azért, hogy pont akkor kezd feszülni, nőni a mellem, hasam szurkalni, mensi sokat késni stb amikor először vagyunk együtt védekezés nélkül. Plusz két enyhe pozitív teszt, predictor early és facelle.
Ez a különös egybeesés fura, de ha a doki szerint nincs, akkor nincs.
Persze mondta az ügyeletes orvos a vérvételt, hogy azzal lehetne biztosabban. Két hét múlvára van időpontom saját dokihoz, gondolom majd az elküld, az normálisabb.
És persze, hogy teszteltem mással, x-epil negatív kétszer, vaterás olcsó one step szintén negatív sokszor.
Folyamatosan mindjárt megjön érzésem van most de nem jött meg még mindig így 40 nap után sem.
Kedves #7-es! Meglehet,hogy nagyon az elején vagy,sokszor az 5.-6. hétig semmi se látszik uh-n! Drukkolok,ha késik,van tünet és 2 pozi teszt akkor bizony van valami :)
Kedves mindenki! Csatlakoznék a csoporthoz, 2013-ban 2 vetélésem volt,2015 év elején hpv-t diagnosztizáltak,küzdünk ès talán okè lesz. Karácsonykor hirtelen döntöttünk,újra neki vágunk a babaprojektnek. Csütörtök-péntekre nem vártam, csüt. du-i X-epil és péntek reggeli X-epil negatív
. Tegnap du-i predictor early halvány pozi,ms reggeli facelle szintén halvány pozi. Most izgulok,dokim holnap hívom de csak 2 hét múlva tervezek menni mert később volt pé-m mint szokott,így tudom h késői a baba is. Nem akarok felesleges köröket futni.
Szombat du-i teszt: [link]
Ma reggeli a kék: [link]
Biztató, drukkolok :) Első próbálkozós baba ráadásul, amint olvasom :) Örülök, mikor valakinek rögtön sikerül, sok havi stressztől kíméli meg az embert :D
Remélem, erősödni fognak azok a csíkok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!