Kivancsi vagyok ki fog tesztelni pozit januar vegeig!? Josz egy ropke felmeresre?

Ivett muszáj mert utrót szedek és ha negatív rá kell hagynom.De ha az ovut nézzük akkor meg nem teszteltem korán.
5 év után most ez egy nagy kapaszkodó számomra
Nicol

Tegnap volt az erős mensis görcsöm...azt hittem meg is fog jönni...de mára elmúlt.Helyette a bal mellbimbóm akar leszakadni a jobb meg nem is fáj.Meg tegnap a vacsi kijött belőlem.
Ilyen lett száradás után :D.
Nicol

Gratulálok Nicol! :)
Én 8. dpo-n 10-essel teszteltem, negatív.... :(
tudom, korai volt, de megjöttek az olcsó tesztek, gondoltam kipróbálom! :)
T

T!
Még lehet pozitív is.Ha esetleg van otthon ovuteszted csinálj egyet.Nekem úgy tűnik bejött mint jósteszt :).
Nicol

Van az is, ma du is csináltam, holnaptól pedig jóstesztelek reggel! :)
Elkezdtem egy blogot is írni, hátha így majd gyorsabban megy az idő, amíg nem sikerül a babó, és ha tetszik, és nézik a blogom, lehet folytatom azután is! :)

Szia 1-es!
Igen, egy petevezetőm van (méhen kívüli miatt), az előző ciklusban érett jó helyen a pete, de nem jött össze. Ebben a hónapban nem tudom. De elvileg most jobb a soros, ahol nincs min elvezetni a méhbe.
Nicol nekem a száradás utáni teszt gyanús. Nekem volt ilyen, mikor terhes lettem először. Szerintem nagyon is bíztató, mert elég jól kivehető.
Bedit

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!