Kivancsi vagyok ki fog tesztelni pozit januar vegeig!? Josz egy ropke felmeresre?
Sziasztok, csatlakozom ☺
Január 16 körül nem várom, ovu teszteltem ebben a hónapban, de sajna szerintem ezt tuti lekéstük, nem tudtunk.úgy együtt lenni ahogy akartunk. 2.baba lenne, 14hónapja próbálkozunk, és 2. clostis hónapom. C. ☺
Sziasztok!
Én 18-a körül nem várom. :)
Csatlakozom,Ivett vagyok.
Andi,te voltal a júliusi kerdező? :)
Nekem júliusban sikerült a 2.próbálkozásra,de a baba a 11.heten elhalt.2 ciklust követően újra próbálkoztunk,és 2.alkalomra sikerült ismét.2 napja teszteltem pozit,holnap reggel fogom ismételni.
Sziasztok!
Én már nagyon régóta taposom ezt a kérdést....hol írtam,hol nem.Szerintem Ti már nem is emlékeztek Rám...
Most korai ovum volt + 2 ovum úgyhogy bármi lehet.Az első ovumtól számítva 14-én kellene megjönnie a 2 ovum meg ma van :).2 napja szedem az utrót.
Nicol
De igen Ivett, a juliusi, augusztusi, oktoberi, novemberi, decemberi 😃.
Orulok, h itt cagy 😉
Andi
Szia Nicol, emlekszem rad😊
Ez az ev tuti a mienk. Mi mar 21 honapja probalkozunk a masodikkal, szoval tenyleg itt lenne az ideje😊
Andi
szerintetek volt ovum ? az a baj hogy ejszaka is melozok , akkor mikor merjem a homet ?? koszonom ! mindenkinek megy a drukk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!