Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért azoknak jön össze a...

Miért azoknak jön össze a baba könnyebben, akik nem szeretnék, és azoknak nehezebben, akik szeretnék?

Figyelt kérdés
Részben saját tapasztok alapján, részben ezt az oldalt olvasgatva elgondolkodtam azon, hogy 15-16 éves lányoknak akik felelőtlenül szeretkeznek sikerül teherbeesniük és általában ennek abortusz a vége. Aki pedig már "benne van a korban" és nagyon szeretne egy kicsit, annak pedig nem. Az itt olvasottak alapján elgondolkodtató, milyen nehéz is teherbe esni, és azoknak sikerül a legkönnyebben akik nem akarnak babát.
2007. nov. 7. 15:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Sajna tényleg az a tény,hogy egyre korábban szexelnek a "gyerekek".Sokszor felelötlenül.Èn sem tudom,hogy mi ennek az oka.Àltalában nem csak a nevelésen múlik,hanem a bara´ti körön is.Elsö babánkat várom,kislány,de már most tartok töle,hogy mi lessz addígra,mire ö felnö majd.

Bízom benne,hogy minden rendben lessz.

2007. nov. 7. 16:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Engem is sokat foglalkoztat ez a gondolat.Egy éve nem sikerül összehoznunk a babát,pedig már mindketten nagyon vágyunk rá.Egyik ismerősöm meg épp a múlt héten volt abortuszon,mert nem fér bele az életébe a gyerek.Hol itt az igazság???Fáj ebbe belegondolni:-(
2007. nov. 7. 16:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
ez tényleg elgondolkodtató,de asszem meg van rá a megfejtés.amikor Te ugymond benne vagy a korban,vagy igy gondolod,és szeretnél babát,akkor görcsösen ragaszkodsz ahhoz hogy,lehessen,és ez a görcsös ragaszkodás stresszel jár,a stressz,meg gátolja a peteérést,és aki nem akar görcsösen annak könnyebben összejön,most az mindegy,hogy védekeznek vagy sem,én 22 éves vagyok és nem akartunk a párommal babát,és védekeztünk is,és mégis itt van a 28 hetes magzatom,szóval szerintem ne ragaszkodj görcsösen,a Sors,Isten,Élet(mindenkinek hite szerint) tudja hogy mit miért tesz ugy ahogy.hadd meésljem el Neked hogy van egy ismerősöm aki mindent megtett a férjével azért hogy babája legyen,de nem jött össze,és amikor lemondtak róla akkor jött a baba,pedig a nőt meddővé nyilvánitották,és amikor nem számítottak rá megjött a baba.szoval ne izgulj lesz Neked is,csak ne akard görcsösen.sok sikert!
2007. nov. 7. 16:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem helytálló amit írsz.

Hát persze, hogy nem hallod panaszkodni a fiatal lányokat arról, hogy mennyire akarok babát és nem jön össze. Mert még nem is akarnak és ez a gondolat őket nem motiválja. És azok az esetek kitűnnek, akiknek becsúszott.

Az érett nők meg akarnak és az tűnik ki, hogy nem "csúszott be".

Akik erre az oldalra feljönnek, azoknak legtöbbje nagyon szeretne babát. Én inkább így gondolom. És én is e tábort gyarapítom. Én is szeretnék terhes lenni. És lehet hogy sikerült. A hétvégén vagy jövő hét elején kiderül. Minden jel arra utal. Ha igen, sikerült akkor nekem elsőre, pedig nem vagyok már 15-16 éves.

Én így gondolom, ezért van ez így...

2007. nov. 7. 16:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez a gondolatkör engem is igen-igen foglalkotat, azzal a különbséggel, hogy nekem 7 éve mondják, hogy nem lehet babám. Ezt megértettem, feldolgoztam a magam módján és ehhez mérten éltem életem. Párommal szeretnénk babát, ezért nem is védekeztünk és 3 hónap altt terhes lettem. Megállapítottam, minden nőnek ezt kéne mondani, mert akkor nem azon igzulnak, hogy miért nem sikerül, hanem úgy fogja fel az agyuk, hogy nem lehet. Megnyugszanak idővel és akkor lesz a baba. Nem egy ilyet hallottunk már, hogy örökbefogadtak és utána teherbe esett. A nagyon akarás valóban nem jó, de hát hogy ne akarnánk nagyon:-)

A fiatalok közt sok valóban felelőtlen, ez engem is bosszant, meg van egy másik kategória, akiket nem nevezünk nevén:-)nekik is nagyon megy. Érdekes, köztük nincs meddő...:-(

Személy szerint sok párt ismerek, akinek több, mint 10 éve nem sikerül, pedig mindent megtettek a diétától a teákon át a természetgyógyászig belevéve az inekciókat is. Pedig ha valahol, náluk jó helyen lenne egy baba, az biztos!!!

Hogy miért? Fejlődik a világ, a stressz, a rohanás és a sok tartósító, amit megeszünk. Tuti ezek is hatnak.

DE a legfontosabb, hogy nem arra gondolj, éld az életed, "mondj le a babáról " tudatban és sikerülni fog, hidd el:-)

2007. nov. 7. 17:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ahol nem jön össze a baba, ott még nem kell. Ahelyett, hogy azon gondolkodnának miért, görcsölni kezdenek, és akkor pláne nem sikerül. Pedig lehet, hogy egy ici-pici dolgot kellene előtte megoldani, de az nem az ovulációs tesztekkel való rohangálás. Kicsit befele fordulni, nem kifelé. MIndenkinek megvan a maga karmája, senki ne a máséval törődjön. Van akinek abortusz, van akinek meddőség.

Nagyon egyszerűen működik a világ, csak mi túlbonyolítjuk.

Én szerelmes vagyok és ez is fontos egy kapcsolatban. Azt mondtuk a férjemmel, hogy ha holnap lesz babánk úgyis jó, ha évek múlva úgyis. Miért lenne sűrgős? Holnap lett.

Befelé figyelős napokat kívánok!!

Egy 26 hetes kismama

2007. nov. 7. 17:28
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem azert van mert aki nagyon vagyik ra sokat stresszel azon hogy osszejott e vagy sem,s mint tudjuk ha stresszes idegallapotban vagyunk gyakran meg a peteeres is es a mensi is kimarad(pl.halaleset,munkahely elvesztese,vagy barmi ami lelki serulest okoz)en mikor meghalt egy nagyon kozeli rokonom,annyira befordultam hogy a vegen hormon tablettakkal tudtak vissza allitani a mensim.a baratnommel egyszerre lettunk terhesek,marciusban kellett volna szulnie.februarban mehen belul meghalt a kislanya,mai napig ismeretlen okokbol.megszulte kezbe is vette majd par napra a boncolas utan el is temette.depis lett,de elkezdett az eskuvojere koncentralni es szeptemberben a lagzi reggelen kiderult hogy ujra babas.nem foglalkozott a babas gondolatokkal,massal kototte le a figyelmet es osszejott neki.most en is igy vagyok a lagzira keszulunk 25en,es nem a baba tema koti le a napjaimat,bar nekunk van egy 8 honapos,talan uton van a teso is.
2007. nov. 7. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!