Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy tudnám meggyőzni párom?

Leendő anyuka kérdése:

Hogy tudnám meggyőzni párom?

Figyelt kérdés
sziasztok en nagyon vágyom. egy 3.dik babora de parom nagyon elleni mit csinaljak hogy tudnam magam lebeszelni rola hogy ne akarjam ennyire? ö nem anyagi miatt nem akar mert hala egnek jo munka helye van hanem inkabb szabadsaga miatt szeret eljarni haverjaval ha dzabin van negativ kommenteket nee lecvi koszi
2015. okt. 5. 18:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Pedig, akik nyelvtanórát javasolnak neked nagyon is hasznos válaszokat adnak. A "teccik"-re nem magyarázat sem a "teló" sem az elütés.

Amúgy egy gyerekhez két ember kell. Szerintem ne akarj harmadikat, inkább éljetek boldogan a kettő meglévővel, mint sem az ebből kerekedett konfliktus miatt, egyedül kelljen felnevelned a háromat.

2015. okt. 5. 20:29
 12/19 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nem magyarázat de láttam már rosszabat is és szerintem nem csak én ütöm félre állandóan a betüket,szavakat amúgy igazad van gyerek témába esküvöt is ugy tervezte, hogy én elötte mondtam neki külőnben eszébe se jutott volna de le is fújom az egészet. Amit tudni kell róla nagyon csúnyán beszél velem 6 éve vagyunk együtt de ha nem akarom az esti mókát akkor már flugoskodik velem meg flegma,mert hogy nem kapta meg amit akart :/
2015. okt. 5. 20:40
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Már elnézést Kedves kérdező!! De hogy a fenébe lehetséges az, hogy TELORÓL VAGYOK ÉN IS mégis tudok írni??? :-)
2015. okt. 5. 22:06
 14/19 A kérdező kommentje:
jajjj haggyátok abba légyszives nyelvtan óra kioktatást nem az volt kérdés,hogy milyen helyes írásom köszi mindenkinek
2015. okt. 6. 08:16
 15/19 anonim ***** válasza:

Szerintem, nem érdemes győzködnöd.

Nem azt mondom, hogy add fel amire vágysz, hanem azt, hogy ne erőltesd rá a másikra az akaratodat. Ha még GYED-en vagy a második babátokkal, akkor ő se lehet több 2 évesnél.

Én a te helyedben miután lenyugodtatok a vitából azt beszélném meg a férjemmel, hogy elmondanám neki, hogy nagyon szeretnék még egy gyereket, de megérted, hogy ő még nem. Járjatok el együtt, legyen szabadságotok, de bezséljétek meg, hogy mondjuk két év múlva visszatértek a kérdésre és megbeszélitek.

2015. okt. 6. 09:07
 16/19 anonim ***** válasza:
Nos, ahogy a legutóbbi hozzászólásodban írod, azt kell mondjam, ilyen kapcsolatban pláne ne akarj harmadik gyereket vállalni. Tisztában vagy vele, hogy nem normális, hogy így viselkedik veled?
2015. okt. 6. 12:58
 17/19 A kérdező kommentje:
Tisztába sajnos :(
2015. okt. 7. 17:45
 18/19 anonim ***** válasza:
Mondjuk az első válaszoló sincs nyelvtanilag a topon...
2015. okt. 7. 18:26
 19/19 anonim ***** válasza:
ne haragudj hogy ezt írom, de ilyen férfitól még egy gyerek se kellene, nem hogy három. Úgy meg pláne nem, hogy az esküvőt is te hoztad szóba.
2015. okt. 7. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!