Mit mondjak, honnan vannak a dolgaim? Vagy hogy tudnám meggyőzni, hogy ez nem rossz dolog?
Júniusban elkezdtem dolgozni és elég sok pénzem lett.
Aztán most, egy hónap után újra ugyanott dolgozhatnék, csak anyukám nem szeretné, merthogy ő mindenre ad pénzt.
Ez nem éppen így van, csak arra ad pénzt, ami szerinte oké és arra is hatalmas viták közepette. Vagy veszek valamit, kérem, hogy ne használja, az a válasz, hogy az ő pénzén vettem, azt csinál vele, amit akar.
Az időmből kitelne, péntekenként nincsenek óráim (heti 18 órám van).
Már úgy vagyok vele, hogy akkor inkább el se mondom neki, mert amúgy nem jönne rá. Csak azt nem tudom, hogy mit mondjak, honnan van pénzem a divattervezők termékeire, vagy a szokásos szépségszalonos dolgaimra 2 hetente például?
Köszönöm előre is a segítséget!
Hostesskedés.
17 éves vagyok.
Hagyjátok,még csak most kezdte.Fogalma sincs mi vár rá..
Most még csak Hostesskedés!
Anyukád nyilván joggal félt.
Ha dolgozni akarsz, akkor dolgozz. De ez az én szememben nem munka. Gondolom édesanyád is hasonló véleményen van.
Egy 17 éves lánynak nem ez való. Amúgy is ez az első lépése annak, hogy pènzért áruld magad. Ugye tudod, hogy ez hová vezet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!