A sokadik iskolaváltás előtt állok, mit tegyek, hogy most jól süljön el a dolog, és ne kelljen megint rossz helyre kerülnöm? Hogyan illeszkedjek be?
keress fel egy nevelési tanácsadót! esetleg fogd kézen anyukádat és menjetek ketten.Nagyon jó ötleteket, tanácsokat kaphatsz/kaphattok, talán ott van a megoldás az orrotok előtt, csak ugye azt a legnehezebb észrevenni.
Biztos egy különleges emberke vagy, akinek egy különleges környezetre van szüksége, szerintem fejtsétek meg hol van a helyed!
Még nem késtél el, sőt rendkívül intelligensn felmérted azt is, hogy tanácsra van szükséged!
Sok sikert én szorítok neked!
Szia!Én is rájöttem hogy különleges emberke vagyok, de sokan csak problámásnak/különcnek hisznek!Otthon is...
Számszerint 3x volt középiskolai suliváltásom, csak az a baj hogy emaitt a családom meg rokonok állandóan cseszegetnek, és enm tom hogy kéne visszaválaszolnom és mit hogy miért volt, mert már elegem van a magyarázkodásokból..Meg mindig azt mondják, hogy ha más képes állami normál suliba járni, akkor én miért nem?
Mert én más vagyok de nem képesek felfogni, hogy eddig mindig szar helyre kerültem.
Külvárosi Tankör Középiskola
www.tankor.hu
körülbelül főiskolai rendszerben működik az oktatás, csak a kreditpontokat nem teljesített tantárgyakra, hanem kultúrális programokon való részvételre kapod, pl kirándulás, színház, témaestek
amúgy [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!