Mihhez kezdjek a barátnőmmel? Rengeteget tanul, az egész délutánját rászánja, mert rossz technikája van.
Meséld el neki a technikád!!!!!!!!
De nem biztos hogy neki is beválik az a technika...senkinek sem működik ugyanúgy az agya...
Jajj félreírtam valamit *Mihez
Én elmesélném neki, de nem hagyja... Valóban nem működik mindenkinek ugyanúgy az agya, de 4-en vagyunk nagyon jó barátnők, és a másik 2 barátnőm is megkérdezte, és nekik bevállt.
Szerintem hagyjad,tényleg. Ne győzködj,ha ilyen makacs,majd rá fog jönni,hogy béna. Jobbat nem tudok mondani. Nekem is volt egy ilyen barátnőm,hát meg is bánta,nem tudsz mit csinálni 1-2 hónapig hagyjad aztán megint kérdezd meg tőle,hátha ráfog jönni.
Amúgy tényleg leírhatnád a módszeredet,jó lenne,léccives!!:)
Lehet hogy ha bármilyen más technikát választana akkor sem menne neki.
Nekem is kb. ilyen a technikám kiegészítve azzal hogy én mondjuk a törit, természetet stb. átolvasom és felmondom 4-kor és este 7-kor is. Így jobban megmarad (nekem). Másik barátnőm (6 vagyunk egy társaság) mindig mondja hogy ő nemtanult semmit ... Néha megkapja érte a rosszabb jegyet, de sokszor szerintem tanul, csak nemmeri elmondani mert elég lezser-laza lány és neméppen úgy ismerjük mint a te barátnődet aki folyton tanul.
12/L (6.o.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!