Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Nagyon rossz....

Mit tegyek? Nagyon rossz. Valaki segítsen!

Figyelt kérdés

Kérlek olvasd végig, nagyon fontos:

na szóval, volt egy barátnőm akivel 8 éve ismerjük egymsát, oviban találkoztam vele és egy másik lánnyal. elválaszthatatlanok voltunk, és mindíg eggyüt voltunk. 7.-ik osztályig midnen rendben volt, persze néha összevesztünk és kibékültünk mint rendesen.. de hetedik utáni nyáron timivel nem i találkoztam de facen még igazi jó barátok voltunk aztán egy rendezvélnyen találkoztunk, aol először elment melletém és csak harmadjára jött oda hozzám az ÚJ barátaival mert utánaszóltam. megölelt mintha mindenr endben lenne... elkezdődött a suli és azót a 7.esekkel van ( mi 8.osok ) nem bezsélget sem velem seme gy másik barátnőmmel ( őt nem oviból ismertem ) ha beszélni akarok vele elemgy vagy eltér a témától... én harcos típus vagyok ha a barátaimról van szó ..d e már nem bírom ... ki vagyok közsítve egy barátnőmmel és a régi ovis barátnőm most úgyan úgy jóban van a timivel mint én voltam vele tavaly ... de nekem hiányzik és szerintem én is neki valahol legbelül ... csak ezt nekem nehéz elfogadni mert nekem midníg votlak barátaim rengeteg ... de most midne összedőlt .. lehet ebből kiút ? főleg úgy hogy egy új barátnője akit régen utált meg akar verni csak azért mert kidobtab tesiórán játé közben ? még az egyetlen egy barátnőmnek sm vallom be hoghy hiányoznak a régi eggyüttlétek ... mert mi 4 en legjobb barátok votlunk .. :'( kérem a válaszokat !!! köszi :)

2011. szept. 7. 17:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

mond meg neki válj olyanná mint ő legyen az a témád a mi neki pasizz és foglalkozz vele.

vagy barátkozz másokkal.

2011. szept. 7. 17:52
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
Lökd a Dunába.
2011. szept. 7. 18:00
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi :) .. mindkettőtöknek :)
2011. szept. 7. 18:17
 4/7 anonim ***** válasza:

Sajnos nekem is valami ilyen féle "barátnőm". :S Folyton elhagy, aztáőn meg nyalja a s*gg*em azért hoigy öribarik meg ilyenek ... Miután látja hogy " hűha milyen jóban is vagyunk" akkor kezdi előröl a bunkóskodást. Sajnos más barátnőimmel is ilyen úgyahogy. Amikor meg idegenekel van akkor ő a kis szende kislány. Braátnőim, többiek meg elég jóba vannak vele mert velük is más, természetesen -.-

Sok szerencsét neked, legalább neked sikerüljön! : )

12/L (6. oszt.)

2011. szept. 7. 18:32
 5/7 anonim ***** válasza:
fanni?
2011. szept. 7. 18:40
 6/7 A kérdező kommentje:
hát kösszi :D megtszek mindent .. de az uccsó válaszadót nem éretm .. fanny ??
2011. szept. 7. 18:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Egy cipőben járunk :))

Én most vagyok 14 éves, és 1 éves korom óta volt egy legjobb barátnőm. Mindig együtt voltunk, midnenhova együtt mentünk.

Világ életünben megvolt a mi kis definiálhatatlan kapcsolatunk. Volt, hogy talált magának valakit, és akkor én le se voltam sz.rva, aztán persze visszajött hozzám, mert az a valaki faképnél hagyta. És ezt a sok év alatt eljátszotta párszor. Ahogy eljöttünk a középiskolába, lett egy közös barátnőnk, akit ő most próbál csak magának megszerezni. De itt én is találtam valaki mást, akit sokkal jobban szeretek, és rengeteg más barátom is van :D

Dióhéjban a tanácsom: Ne hagyd magad, barátkozz másokkal is! Lehet, hogy összeköt a közös múlt.. de ha ő nem akar veled lenni, akkor ne kapálózz utána.

Viszont! Ha tényleg nagyon hiányzik, akkor meg szerezd vissza! Hívd el magadhoz, legyetek sokat együtt, hívd fel csak úgy, meg ilyenek :D

Sok sikert :))

14/L

2011. szept. 8. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!