Ez pánikbetegség lehet? Segítsen valaki, mert nagyon rossz!
oooo én 4 éve vagyok benne.
Az egész egy erős hányingerrel kezdődött, majd 1 hétig fájt a fejem. A doki nem hitt hogy pánikbeteg vagyok, pedig anyum is az úgyhogy tudom mik a tünetek. Nálam csak hányinger, heves szívdobogás, ájulás érzet. Ha a durva akkor hányinger nélkül a felsoroltak jó kis halálfélelemmel. Volt úgy hogy minden nap, volt h 2-3 naponta de csak enyhe hányinger.
Prozackot kaptam + ha éreztem h jön akkor fél sanax. Most nem volt több mint 6 hónapja mivel terhes vagyok a hormonok jót tettek, ha csinálod a gyógyszeres kezelést elvileg elmúlik, de vissza jöhet.
Figyi 9:46 vagyok: Nekem úgy magyarázta anno a dokim, hogy képzeljem el az autó riasztóját, ugye az arra van hogy a vezetőnek riasszon ha baj van, e mellett a kocsi mellett elmegy egy kamion és a riasztó beriaszt holott nincs is gond.
Hasonló történik velünk is, a testünk pánikba esik, pedig nincs vészhelyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!