Párommal lefeküdtünk aludni este és 1 óra múlva felriadtam. Nem mertem utána visszaaludni, rosszul lettem és féltem, hogy többet nem fogok felébredni. Elég rosszul alszok az utóbbi 2 hétben és mindig találok valami éppen aktuális "betegséget" ami miatt aggódok. Depressziós, stresszes alapjáraton nem vagyok.
2011. okt. 14. 13:05
1/9 anonim válasza:
én pánikbeteg vagyok és én is szoktam így lenni esténként.
2011. okt. 14. 13:08
2/9 anonim válasza:
Én is pánikbeteg voltam, nálam a rohamok nagyon erős szívdobogás-érzettel párosultak, illetve nem tudtam aludni éjszaka.
2011. okt. 14. 13:16
3/9 A kérdező kommentje:
Nekem most volt először ilyen. Máskor is szoktam szorongani sok kis hülyeség miatt, de alapból + a hozzáállásom a világhoz. Van valami tipped mivel lehetne "kezelni" ezt, gyógyszereket biztos nem fogok szedni az tuti. Ötlet?
2011. okt. 14. 13:18
4/9 anonim válasza:
fáradtság, feszültség.. aggódás-betegságkitaéálás: valmi elől menekülsz? mit kéne leadnod?
egy kis jó, nyugodt zene este?
Bach a Goldberg variaciókat egy ilyen gondokkal küzködő ember részére írta, eredetileg. Nekünk is jó ám...
Pánikbeteg voltál, múlt időben? Ki lehet ebből teljesen "gyógyulni"? Nekem szívdobogás nem jelentkezett csak féltem h megáll a sziíem és senki nem tud majd segíteni. Meg a bal karomba éreztem fájdalmat, mintha az erem fájna végig a kezemben. Napközben meg a szívem környékén szoktam néha "szorítást" érezni, úgy belenyilal.
2011. okt. 14. 13:20
6/9 anonim válasza:
nnna (nekem is más dolog van, csak menekülök itt a gyk-n:)*betegségkitalálás: valami
2011. okt. 14. 13:21
7/9 anonim válasza:
Én írtam, hogy voltam...
Amikor megtudtam, hogy kisbabám lesz, nem szedtem többé egy szem gyógyszert sem. Előtte viszont: Citaloramot, Rivotrilt, illetve még ezen kívül 2-t írt fel az orvos, de azokat nem szedtem.
Azt mondta, eszembe ne jusson csak úgy elhagyni a gyógyszerszedést...
Ennek lehet, hogy most iszom a levét. Mert mostanában megint kezdek rosszul lenni. Nem olyan mértékben, mint régen, de azért elég rossz, ráadásul mostmár tudom, hogy mi ez.
2011. okt. 14. 13:49
8/9 anonim válasza:
*Citalopram
2011. okt. 14. 13:49
9/9 anonim válasza:
első vagyok.nekem a pszichológus,magneB6 és relaxálós zenék,gyakorlatok segítettek.
nem szedtem gyógyszert sosem és szerencsére ritkán vagyok rosszul.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!