Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit mondjak, honnan vannak a...

Mit mondjak, honnan vannak a dolgaim? Vagy hogy tudnám meggyőzni, hogy ez nem rossz dolog?

Figyelt kérdés

Júniusban elkezdtem dolgozni és elég sok pénzem lett.

Aztán most, egy hónap után újra ugyanott dolgozhatnék, csak anyukám nem szeretné, merthogy ő mindenre ad pénzt.

Ez nem éppen így van, csak arra ad pénzt, ami szerinte oké és arra is hatalmas viták közepette. Vagy veszek valamit, kérem, hogy ne használja, az a válasz, hogy az ő pénzén vettem, azt csinál vele, amit akar.

Az időmből kitelne, péntekenként nincsenek óráim (heti 18 órám van).

Már úgy vagyok vele, hogy akkor inkább el se mondom neki, mert amúgy nem jönne rá. Csak azt nem tudom, hogy mit mondjak, honnan van pénzem a divattervezők termékeire, vagy a szokásos szépségszalonos dolgaimra 2 hetente például?

Köszönöm előre is a segítséget!

2014. nov. 2. 13:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%
Árulja majd a testét, persze.. azt se tudjátok mi az a hostesskedés. Én hostess munka néven gyógyfürdőbeb osztogatom a karszalagot, és rakom a vendégre, vagy teszkóban csokit kóstoltatok. K_rvás, mi?
2014. nov. 2. 18:07
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Annyira tudatlanok egyesek. Én engedném a lányomnak a hoszteszkedést, ha az olyan munka... Én pl. hoszteszként festmény- kiállításon szórólapokat osztogattam 15 éve, mi ebben a rossz.

Semmiképen nem hazudnék anyudnak. Ez nem egy járható út szerintem. Valahogyan muszáj meggyőznöd.

Megkérdezhetem, hogy miért nem akar hallani az egészről? Pontosan milyen munka? Jól tanulsz mellette? Mondott valami egyebet, miért nem tetszene neki?

2014. nov. 3. 10:29
 13/18 anonim ***** válasza:
94%

Istenem, és lepontozott a sok féleszű :D Mi nem tetszik? Hogy rávilágítottam, hogy a hostesskedés nem feltétlen rejt magágban semmi szexuálisat? :D

Jaj de ostobák vagytok, gyertek pontozzátok ezt is, ha ez okoz nektek lelki/fizikai kielégülést :)

2014. nov. 3. 13:32
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy, milyen hostesskedésről van szó. Van olyan hostes, aki szórólapot osztogat, mintatermékeket kínál, és van olyan is, aki szűk ruciban billegeti magát, és dekorációként álldogál, miközben szemmel kúrják.

Nekem egyikkel sincs bajom mellesleg. Anyukád nyílván máshogy gondolkodik. Ha az én lányomról lenne szó, én sem engedném, amíg nem bizonyosodok meg arról, hogy az "ártatlan" féle hostesskedésről van szó.

2014. nov. 3. 14:45
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsóval értek egyet én is.

Sokan egyből ítélkeznek, ha meglátják a hostess munka szót, egyébként én is. De valóban van ennek egy normálisabb formája, de szerintem te is tudod, hogy ez a ritkább. Anyukád is biztos emiatt aggódik.

2014. nov. 3. 17:55
 16/18 anonim ***** válasza:
70%
Már nem azért,de a hosstess az nem prosti? Dolgoztam én is hosstessként,de az égvilágon semmi köze nem volt a szexhez,vagy a férfi-női kapcsolathoz,pl: jegyeladás,felszolgálás,bálokon fogadtuk a vendégeket stb.
2014. nov. 3. 18:59
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Felkiáltó jel akart lenni nem kérdőjel
2014. nov. 3. 19:00
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Nevetséges, hogy más kérdéseknél folyamatosan mondogatják a tizenéveseknek, hogy ha valami valamire kell pénz, akkor menjek el és keressék meg maguknak.

Erre itt ez a lány, aki megtenné, és most meg azzal jönnek, hogy micsoda qrvás munka. De miért emberek, könyörgöm?

2014. nov. 3. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!